Outfit Of The Night : Dinner!

Ik moest absoluut dit kleedje eens verwerken in een outfit , en dat heb ik dus bij deze gedaan.


Het zwarte kleedje komt van Lola & Liza en is volledig in het kant. Een geluk , het onderkleedje zit erbij , dus het is niet doorzichtig. Enkel op de arm zijn de gaatjes doorzichtig en kan je dus je huid zien, wat een mooie detail is. Je kan dit kleedje voor elke gelegenheid dragen : casual , maar ook , zoals ik het heb gedragen , om op restaurant te gaan, etentje met vrienden , noem maar op!

Samen met het kleedje droeg ik gewoon zwarte nylonkousen en camel-kleurige botten. De make-up heb ik vrij simpel gehouden : nude lip en een subtiele smokey-eye. Mijn haar gewoon los gelaten , and I was good to go!

Producten die ik gebruikt heb :
 • Nivea Pure & Natural dagcrème ( om te weten wat ik hiervan vind , scroll even naar beneden en je zal het artikeltje vinden!)
 • Gosh BB crème
 • Mac Pink Swoon blush
 • geeeeen poeder!
 • Mac Painterly paint pot
 • Catrice Absolute Nude eyeshadow palette ( om te weten wat ik hiervan vind, het artikeltje staat iets verder!)
 • Zwart oogpotlood op de waterlijn
 • Maybelline The Falsies mascara
 • Catrice Precision lip liner : Nude Religion
Bedankt om de tijd te nemen dit artikeltje te bekijken en laat zeker een reactietje achter!
Tot de volgende! xx Fien

Share:

6 reacties

 1. Mooi kleedje!
  Leuke blog trouwens ook.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er super uit !
  Erg leuke blog heb je ook !
  xManon

  Wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog, ik heb momenteel een give-away ! Alvast bedankt !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment hoor, ik neem zeker eens een kijkje!

   Verwijderen