Review : Yves Rocher "Eau de toilette"

Hier wou ik al een tijdje een artikeltje over schrijven , en nu is het er eindelijk : een review over de Yves Rocher Eau de Toilette.

Ik ga vandaag voor jullie 2 geurtjes bespreken : de Vanilla en de Coconut Eau de Toilette.

 
 

Zoals je kan zien op bovenstaande foto , zijn er verschillende formaten van flacons beschikbaar : de kleintjes bevatten 20 ml vloeistof en zijn superhandig om mee te nemen in je make-up bag of gewoon je tas in te droppen ( let er dan wel op dat je het flaconnetje niet breekt! ). Ik neem de kleintjes persoonlijk altijd mee . Ik vergeet zo vaak om me bij het klaarmaken voor ik naar de les vertrek parfum op te doen , dat ik onderweg altijd besluit om 1 van deze twee geurtjes op te doen.
De grotere flacons bevatten 100 ml.

Het Vanille geurtje , is zoals de naam het zegt, een supersterke vanilla-geur. Telkens wanneer ik deze opheb , krijg ik de opmerking : Ooooh , da reukt hier goed naar pannekoeken , en dan is het deze Eau de Toilette die ze ruiken, best wel grappig. Als je voor een lekker zoet geurtje wil gaan is deze ideaal. ik gebruik deze het meest in de winter, omdat de geur me doet denken aan een cosy avondje met een dekentje over mij heen bij de open haard , het reukt gewoon al gezellig.

Het tweede geurtje heet Coconut , en reukt dus ook heel erg naar cocosnoten. Dat vind ik zo leuk aan deze geurtjes , ze ruiken gewoon naar hun naam , en niet naar 1 of ander artificieel gedoe waar je totaal de naam niet herkent in de geur. Deze vind ik dan weer meer geschikt voor de zomer : het is een lichtere geur , en een tikje scherper dan de Vanille-geur.


Algemeen krijg ik altijd complimentjes wanneer ik deze geurtjes draag , en krijg ik ook veel de vraag : welke parfum draag jij?
Natuurlijk zijn deze kleine parfumtjes budgetproof en vind je ze in elke Yves Rocher.

Even op een rijtje :

  • Leuke "Eau de Toilette" voor een klein prijsje.
  • Vrij natuurlijke geurtjes
  • Praktisch om mee te nemen in je handtas
Zo , ik hoop dat jullie dit artikeltje fijn vonden! Wat is jullie favoriete parfum?
Tot de volgende! xx Fien

Disclaimer : ik heb deze producten zelf aangekocht

Share:

2 reacties