Review : Rimmel London 60 seconds nagellak!

Over wat maken we vandaag een artikel?! Juist ja, mijn favoriete nagellak van het moment! De Rimmel London 60 seconds nagellakjes!
Ik heb 2 kleurtjes om aan jullie te tonen : 813 Round and round the garden & 812 Captain Kakhi.
Swatches kan je onderaan dit artikel vinden.


Links : 813 : Round and round the garden
rechts : 812 : Captain Khaki
Eerst had ik de Captain khaki gekocht, zoals de naam het zegt, een khaki-groene kleur. I LOVED IT.Daarom besloot ik het tweede lakje uit aan te schaffen ( Round an round the garden) : een mooie kleur voor de lente ( die er in BelgiĆ« blijkbaar nog altijd niet zit aan te komen). Niet alleen de kleuren bevielen me super , maar ook de manier waarop het borsteltje de kleur op mijn nagels aanbracht. Het is een redelijk breed borsteltje, dus je bedekt bijna heel je nagel met 1 strookje. De nagellak is totaal niet " streaky" wanneer je hem aanbrengt , er vormen zich dus geen rare lijntjes , waar je kan zien of je een nieuw strookje bent gestart of niet. Het ziet er lekker smooth uit en ook zonder een top coat heeft deze nagellak een mooie glans. ( een fotootje van hoe het borsteltje eruit ziet , vind je tevens onderaan het artikeltje.

Captain khaki is een donkere khaki groene kleur , ideaal voor herfst , winter, maar ik draag hem stiekem ook nog voor de lente ook! Hij heeft geen shimmertjes en laat een supermooie glans na.
Round en round the garden is een mint-groene met grijs gemengde kleur ( iets donkerder dan een pure mint-kleur) die superleuk staat voor aankomende lente en zomer en je een pop-of-colour heeft zonder er veel moeite te voor moeten doen.

Ik dacht eerst : Huh? In 60 seconden is je nagellak droog? No way. Uhum , na het uit te testen , was de lak dus wel droog in een minuutje tijd , natuurlijk moet je er dan nog niet mee gaan afwassen of je nagels ergens tegen schuren , maar de lak was wel degelijk droog! Ideaal voor mij , en andere ongeduldige mensen met mij. Ik hou ervan om mijn nagels te lakken en ze steeds in een leuk , nieuw kleurtje te steken , maar ik haaaat het om lang te moeten wachten tot mijn nagels droog zijn. Ben ik dus blij dat ik deze lakjes gevonden heb!


 
 
 
Swatches :
 
813 Round and round the world : swatches zonder flits

Met flits
 
 
 
Captain Khaki : swatches zonder flits
Jammer genoeg heb ik van de captain khaki geen swatches met flits.
Wanneer ik de volgende keer dit lakje draag , maak ik er nog eentje en stop hem hierbij!Voor wie zijn deze lakjes nu top?
  • Nou ja, ik zou zeggen  voor iedereen , maar vooral als je niet kan wachten om je lak te laten drogen en hem dus op een minuutje droog wilt.
  • Wanneer je op zoek bent naar een goed lakje, dat makkelijk beschikbaar is en niet zo veel geld kost.
Zo  , ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben , en laat zeker een reactietje na.
Tot de volgende! xx Fien

Share:

0 reacties