Nieuwe geur Essence : Like a jump in the pool.

Het merk Essence komt uit met een nieuw geurtje : "Like a jump in the pool", en deze om de zomer te vieren!

Een kleine beschrijving :

Deze geur bruist van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau - een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend. De geur opent tintelfris met aroma's van rode peper, appel en citroenbloesem. Het bloemrijke hart met pioenroos en lelietje-van-dale wordt opgepept met frisse groene theebladeren. De basis met cederhout, musk en vanille geeft de geur een fijne zomerse warmte. essence - like a jump in the pool is de ultieme uitnodiging voor dé pool party van het jaar.

Vergeet je bikini niet!

Nu zijn er dus 5 geurtjes beschikbaar , voor ieder wat wils.
Wat ik ook nog niet wist, is dat alle flaconnetjes worden ontworpen in samenwerking met een bekende parfumeurs. Ze zijn zowel beschikbaar in een flaconnetje van 50 ml ( wat €6,99 zou kosten) als in een kleiner formaat van 10 ml, handig dus om mee te nemen in je handtas (€3,29)

Deze nieuwe Essence geur is vanaf half april 2013 beschikbaar in Kruidvat & Trekpleister in Nederland en in het Kruidvat in België.

Kleine flaconnetje : 10 ml

Groot flaconnetje : 50 ml

Verpakking klein flaconnetje.

Verpakking, groot flaconnetje
Zo, dit was het al weer. Zoals al vermeld, is deze dus beschikbaar in de winkels vanaf half april!
Tot de volgende! x Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Bloglovin' : de link staat rechts bovenaan op mijn startpagina
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Heb je nog vragen of dergelijks? Neem dan een kijkje op mijn contactpagina!

Share:

1 reacties

  1. hmm interessant, is misschien wel wat voor de zomer. Ik ben normaal meer van de zwaardere mysterieuze geuren. Mja je moet overal open staan!

    xx

    BeantwoordenVerwijderen