Favoriete kwasten van het moment : Real Techniques!

Wie in dit wereldje de blogs & youtube een beetje volgt , kent ongetwijfeld de Pixiwoo-zusjes. En zoals je dan waarschijnlijk ook wel weet , 1 van de zussen ( Samantha Chapman) heeft een poos geleden haar eigen kwasten uitgebracht onder de naam "Real Techniques".
Wel , ik volg hen nu ongeveer 2 jaar & toen ik dit wist , mo├ęst ik ze dan ook uitproberen. Je hebt zo veel keuze dat ik vandaag voor jullie de Core-collection ga reviewen : een set van 4 kwasten voor je gezichts- make-up. In dit review ga ik jullie een korte beschrijving geven van elk van deze kwasten & natuurlijk wat ik van deze set vind!


 
Het setje , komt zoals je ziet in een brush-houder , dit is lekker makkelijk om mee te nemen.
En je hebt je basic-gezichtskwasten steeds bij de hand.
 

Welke kwasten vind je nu allemaal in deze set?

  1. De Contour Brush : dit is de meest linkse in het setje. Hij is dus bedoeld om mooi te kunnen contouren , maar ik gebruik hem eigenlijk als een blush-kwast. Ik vind hem net de perfecte grootte om mijn blush op de appeltjes van mijn wangen aan te brengen en vervolgens uit te blenden. Deze kwast is zowel geschikt voor poeder - als cremeproducten , ik heb hem immers al uitgetest met een cremeblush  , het lukte perfect!
  2. De Pointed Foundation Brush : Deze is echt ideaal om in de kleine hoekjes te geraken : net onder je ogen , rond je neus,... Je kan ook makkelijk hiermee een dun laagje aanbrengen en wil je een beetje meer dekking, dan kan je met deze kwast makkelijk de intensiteit opbouwen. Ik vind het een heel fijne kwast en gebruik hem om vloeibare foundation aan te brengen.
  3. De Detailer Brush : Deze kan je echt voor meerdere dingen gebruiken. In de eerste plaats gebruik ik hem om heel precies concealer aan te brengen , bijvoorbeeld als ik een hardnekkig puistje of zo mooi & precies wil verbergern. Ook kan je deze kwast gebruiken om je lipstick aan te brengen zonder buiten de lijntjes te gaan. Dit kan wel eens handig zijn als je met een felle kleur , bijvoorbeeld een rode lipstick werkt. Hij is klein genoeg om al dit werk handig uit te voeren.
  4. De Buffing Brush : Deze gebruik ik het meest. Ik gebruik hem met vloeibare foundations & bb-creams. Hij brengt het product supersnel & egaal aan op mijn huid en geeft een supermooi , bijna airbrushed effect. Hou meer je foundation in je huid "bufft" , hoe meer dekking je zal krijgen. Deze is echt mijn favoriet , hij maakt foundation aanbrengen kinderspel!
Al deze kwasten zijn superzacht en van supergoede kwaliteit. Volgens mij gaan deze echt jaren meegaan. Ze verliezen ook geen haartjes , wat ik een enorm voordeel vind. De grotere hebben een plat oppervlak , dus deze kan je ook rechtzetten.

Nog enkele duidelijke foto's van de kwasten :

De buffing brush.

De Detailer Brush

De contour brush ( alias blush - brush)

De Pointed Foundation Brush
Ik vind al deze kwasten superfijn en zou ze echt aan iedereen aanraden. Ze zijn relatief goedkoop , rekening houdend met de fijne kwaliteit die je ervoor in de plaats krijgt.
Als je je afvraagt waar ik ze vandaag heb , ik heb ze besteld op volgende webshop : http://cloud10beauty.co.uk.
Deze website biedt ook een snelle levering!

Disclaimer : ik heb deze set zelf aangekocht.

Bedankt om dit artikeltje even te lezen , wanneer je nog vragen hebt , laat dan gerust een reactie achter!
Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je me volgen? Dat kan op volgende manieren :
Volg me op Bloglovin', de link vind je rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Heb je nog andere vragen of dergelijk? Neem dan een kijkje op mijn contactpagina.

Share:

0 reacties