Mijn gezichtsverzorging : routine!

Vandaag een artikel dat ik gewoon eens moest online zetten. Het is iets wat ik zelf ook graag lees bij anderen , en filmpjes hierover vind ik ook altijd fijn om te bekijken. Hier dus mijn routine!


Zoals je kan zien , is mijn routine niet heel uitgebreid, maar ik moet er wel bij vertellen dat deze producten mijn huid énorm geholpen hebben. Ik had vroeger meer last van oneffenheden & mee-eters , en die zijn nu zo goed als verdwenen. Het ziet er ook veel mooier uit en egaler wanneer ik mijn make-up aanbreng. Alleen maar goeie dingen dus.

 
Als eerste gebruik ik de Nivea Pure & Natural reinigingsmelk ( deze is voor alle huidtypes). Over de Pure & Natural lijn heb ik al een paar keer goede dingen vermeld , onder meer ook over de dagcrème en de handcrème. Zoals jullie ook weten gebruikte ik voorheen de L'Oréal Triple Active reiniginsmelk, maar deze deed mijn huid enorm prikken en nam mijn make-up er ook niet zo goed af.
Ik doe altijd een beetje op een watje , verspreid enkele dotjes over mijn huid & vervolgens leg ik het watje enkele seconden op mijn ogen , zodat het product een beetje kan inwerken. Wanneer ik dan eens goed veeg, komt het meeste (mascara , eyeliner) er zo al af , en moet ik dus helemaal niet hard gaan wrijven of dergelijks. Vervolgens neem ik een nieuw watje en verwijder ik mijn gezichtsmake-up.  Allemaal gepiept op een korte tijd.
Deze reinigingsmelk heeft een medium-dikke , witte substantie. Hij is iets vloeibaarder dan dagcrème. Deze laat mijn huid zacht aanvoelen en irriteert niet.Vervolgens gebruik ik de tonic van Nivea. Deze is geschikt voor een droge en gevoelige huid. Deze beschrijving leunt dicht aan bij mijn huidtype. Het aanslepende koude weer doet mijn huid geen goed hoor! Deze neemt de laatste restjes make-up weg en werkt superverfrissend. Wanneer je je huid hiermee behandeld hebt en je kijkt op je watje, zie je dat er wel degelijk nog make-up is meegekomen. Toch een stap die ik nu niet meer zal overslaan dus! Je hebt echt het gevoel alsof je je huid net onder een kraan met koud water hebt gehouden ,het werkt zo verfrissend en het doet echt deugd.

Om als laatste mijn huid te hydrateren , gebruik ik de Nivea Pure & Natural dagcrème. Hier ga ik in dit artikel niet te uitgebreid over babbelen , er is al een review hierover geschreven op mijn blog ( de link zal ik onderaan plaatsen!). Deze werk gewoon superhydraterend voor mijn huid , laat mijn huid fris aanvoelen. Ik vind hem dus gewoon heel fijn.
Hij heeft een iets dikkere witte substantie , maar laat totaal geen vettig laagje achter op mijn huid. Hij dringt snel in en smeert makkelijk uit.


Twee keer per week gebruik ik ook nog de gezichtsscrub van Nivea : de Pure effect , Peel soft scrub. Deze zou je een zuivere en matte huid moeten geven. Wel, hij zuivert mijn huid zeker. Wanneer ik deze gebruikt heb , voelt mijn huid echt als nieuw. Je ziet ook dat je huid zuiverder is , alle onreinigheden zijn uit je huid gehaald. Ik breng deze aan op een vochtige huid en wrijf hem in cirkeltjes rond. Dit doe ik een dertig seconden en dan spoel ik mijn gezicht goed af met water. Er zitten kleine scrub-deeltjes in , die je ook kan voelen wanneer je het aanbrengt.
Ik zou deze zeker aan iedereen aanraden. Hij is lekker budgetproof en je hebt er goede resultaten van.

Zo , dit was het alweer voor dit artikel, ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben. :)
Tot de volgende! xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je kan me nu ook volgen op Bloglovin' , de link staat rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust een kijkje op mijn contactpagina.
Link naar het review over de Nivea Pure & Natural dagcrème : http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/02/favoriete-dagcreme-van-het-moment-nivea.html

Share:

2 reacties

  1. Leuk om te zien dat alle producten van Nivea zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nivea bestaat al zolang hè, maar blijft toch 1 van mijn favoriete merken :)

      Verwijderen