Liebster Award!

Tot mijn grote verbazing kreeg ik vandaag een mailtje binnen dat genomineerd was voor de Liebster Award. Ik werd genomineerd door Daniëlle die deel uitmaakt van de colab-blog Sevenrandomgirls . Hartelijk bedankt hoor daarvoor. Ik ben echt zo verrast dat iemand me genomineerd heeft , en ik stel voor dat we er direct invliegen.


De bedoeling van de Li ebster Award is dat je 11 vragen beantwoordt , 11 feitjes over jezelf vertelt , 11 mensen nomineert en voor die 11 zelf ook 11 vragen verzint. De mensen die je nomineert mogen niet meer dan 200 volgers hebben. Is het allemaal een beetje warrig? Alles wordt snel uitgeklaard.

We gaan van start met de 11 vragen die ikzelf moet beantwoorden :

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben al een heel tijdje geïnteresseerd in make-up , fashion en dat soort dingen, en ik dacht er al langer aan om een eigen blog te starten. Er zijn wel enkele mensen die me geïnspireerd hebben om er ook daadwerkelijk mee te starten. Het leek me ook zo leuk om echt ergens deel van uit te maken en mijn "kennis" en meningen over verschillende producten met anderen te delen. Het is ook een manier om mijn energie in kwijt te kunnen.

2. Wat doe je als je geen inspiratie hebt?
Ik wacht even af , of wat ik ook vaak doe is even in mijn kleerkast of make-up stash rondsnuffelen, dat helpt altijd. En als dat echt nog niet helpt, wacht ik gewoon even langer met een artikeltje , meestal heb ik snel nieuwe ideëen, dus echt inspiratieloos ben ik tot nu toe nog niet geweest.
3. Wat wil je graag nog bereiken (met je blog bijv.)
Mijn eerste doel is dat nog meer mensen mijn blog lezen , dat ik nog een ruimer publiek kan bereiken. Dat zou ik echt fijn vinden. Maar ik hoop ook gewoon vooral dat ik nog lang kan blijven bloggen , want zoals het nu is , vind ik het echt superfijn. Ook zou ik samenwerking met andere instanties superleuk vinden in de toekomst, maar dat is nu niet echt prioriteit.
4. Wat vind je het leukste aan bloggen.
Dat ik er mijn energie en ideëen in kwijt kan. Het is voor mij echt een soort uitlaatklep, maar wel eentje waar ik me lang mee kan bezig houden. Wat ik ook superfijn vind , is dat er mensen reageren op artikeltjes die ik geschreven hebben , en zeker als het fijne reacties zijn natuurlijk.
5. Welke mode/ beauty trend zou je echt nooit dragen?
Het klint nogal raar misschien , voor iemand die in mode geïnteresseerd is , maar Dr. Martens schoenen zou ik echt nooit dragen. Het is gewoon mijn ding niet en sluit niet echt aan bij wat ik fijn vind om te dragen.
6. Waar heb je een hekel aan?
Aan mensen die zichzelf te belangrijk vinden . Ik vind het gewoon belangrijk dat je altijd down-to-earth blijft en jezelf nooit verandert voor iemand anders.
7. Waar ben je heel trots op?
Hoh , dat is een moeilijke. Ik denk op wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn blog , daar ben ik wel trots op. Maar voor de rest weet ik eigenlijk niet waar ik echt trots op ben. Een lastige vraag :)
9. Waarneer blog je meestal (ik bedoel ´s avonds/ ´s middags of is het verschillend)
Dat verschilt echt van dag tot dag , ik heb geen vast tijdstip, nog een vaste dag waarop ik blog.
10. Waar ben jij goed in?
Ik dat dat 1 van mijn sterkste punten is dat ik een goed luisterend oor ben voor andere mensen , en ik probeer een zo goed mogelijke vriendin te zijn. Meer niet (:
11. Omschrijf je zelf in 3 woorden (noem dus 3 eigenschappen van jezelf)
 •  ambitieus
 • (soms een beetje) gek
 • een lachebek
Dan nu , 11 feitjes over mezelf.

 • Ik heb echt zooooo'n schrik voor spinnen , ik weet het, het is een cliché , maar toch! Brr, er aan denken alleen al.
 • Ik heb een zwak voor Samson & Gert. De Nederlandse mensen onder ons zullen dat misschien niet kennen ( zoek maar eens op!) , maar de Belgische mensen toch alleszins denk ik . Hoeveel keer ik niet naar die afleveringen en films gekeken heb!
 • Mijn haar moet altijd goed zitten. Bad hair days , daar word ik soms humeurig van :)
 • Budget merken zijn mijn beste vrienden. Ik hou ervan om goedkopere dingen uit te zoeken die ik perfect kan gebruiken ipv duurdere dingen, zonder veel kwaliteit te moeten inleveren.
 • Ik vergeet wel eens mijn huid grondig te reinigen , I know, bad! Maar de laatste tijd probeer ik er toch zoveel mogelijk op te letten.
 • Ik ben een echte dierenvriend.
 • Ik heb nog 6 jaar paardegereden, maar door school en zo heb ik dat moeten opgeven.
 • Ik hou ervan om lekker iets te gaan eten of drinken met vrienden.
 • Shoppeeeeeeeen. I love it!
 • Ik eet echt supergraag , soms een beetje te graag...
 • Wat de laatste tijd me meer en meer interesseert , in decoratie in huisinrichting. De Ikea is dan ook geen veilige plek voor mij.
 De mensen die ik nomineer zijn de volgende : (soms kon ik me niet houden aan het maximum van 200 volgers, mijn excuses daarvoor!)
Oeps, ja ik weet het , het zijn er maar 10 , maar ik moet nog even heeeeel goed nadenken over een 11de persoon , en ik voeg die dan later toe.

Mijn 11 vragen aan mijn genomineerden :

 1. Wanneer ben je gestart met bloggen?
 2. Wat is je favoriete ding naast bloggen?
 3. Wat is jou favoriete kledingmerk?
 4. Hoe neem jij goede productfoto's /heb je daar trucjes voor?
 5. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
 6. Waarom heb je gekozen voor het bloggen/ youtube filmpjes maken?
 7. Wat is jou favoriete modestad?
 8. Wat zijn de 3 luxeproducten die op jou wishlisht staan?
 9. Hoe deel jij je tijd in als het aankomt op artikels schrijven?
 10. Waarom heb je gekozen voor de naam van jou blog/website?
 11. Wat zou jij kiezen : studs / strikjes en waarom?
Zo , dit was het dan . Fiew, dat was een lang, maar superleuk artikel om te maken.
De genomineerden, laat even weten of je dit ook hebt gedaan :)

Tot de volgende! xx Fien

Share:

5 reacties

 1. Wat lief dat je mij genomineerd hebt! Ik heb de award inderdaad al een keer ontvangen, dus sla hem over.

  Gefeliciteerd met je nominatie! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vroeger ook nog een lange tijd paardgereden maar ben ook moeten stoppen omwille van school. Trouwens heel erg tof om zo meer over jouw te weten te komen! :)
  Oh, en bedankt om mij te nomineren dat is echt erg lief!
  Ik zal deze zo snel mogelijk invullen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind deze soort artikels wel fijn, zo leren de lezers me ook eens van een andere kant kennen (:

   Verwijderen
 3. Super leuke post heb je gemaakt! Het is echt moeilijk hé om 11 bloggers te vinden die nog niet genomineerd zijn én nog geen 200 volgers hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En inderdaad, echt nog niet zo makkelijk! :)

   Verwijderen