Beauty favorieten ! : Maart

Er is weer een maand voorbij, het jaar gaat echt zo snel! Maart zegt vaarwel , dus is het tijd voor mijn maandelijkse favorieten! Ik heb voor jullie 5 productjes waar ik deze maand van genoten heb , en die niet uit mijn dagelijkse routine weg te denken waren.


Als eerste heb de Nivea peel soft. Deze gezichtscrub heeft mij echt gered deze maand. Aangezien het weer maar slecht blijft , en de koude dus genadeloos onze huid droger en droger maakt, is een goede scrub geen overbodige luxe. Het doet de dode huidcellen verdwijnen , waardoor je gezicht gladder wordt en schoner. Ik had enorme last van droge plekjes op mijn gezicht, wat met mijn dagcrème niet opgelost raakte, en mijn foundation er ook niet mooier liet uitzien.  Nu gebruik ik deze scrub 2 à 3 keer per week , en het resultaat is echt fantastisch. Als je dus op zoek bent naar een goeie gezichtsscrub of je hebt gewoon last van droge plekjes, probeer deze dan zeker eens uit. Meer uitleg vind je in mijn artikel over mijn skin care routine : een link vind je onderaan dit artikel. 
Het tweede product is ook van Nivea ( je kan wel zeggen dat ik een Nivea-freak aan het worden ben). Wat ik zo fijn vind aan Nivea is dat het budget is, maar de producten wel van goede kwaliteit zijn. Dat geldt ook voor de Nivea Tonic voor droge en gevoelige huid. Ook hier heb ik al eens over gesproken in mijn skin-care routine. Nadat ik mijn huid gereinigd heb met mijn cleanser ga ik nog eens over mijn gezicht met deze tonic. Ik week wat op een wattenschijfje en daarmee ga ik over mijn gezicht ( gebruik dit product niet op je ogen!) en mijn nek. Het is lekker verfrissend en voelt lekker aan op je gezicht.


Vervolgens heb ik een favoriete Mac-oogschaduw. Ik praat niet veel over Mac producten, maar deze heb ik bijna dagelijks gebruikt deze maand. Nu het lente wordt , draag ik graag een licht shimmery kleurtje over mijn hele ooglid. "Jest" heeft een frost finish en geeft dus een mooi shimmery effect , meestal draag ik er geen andere oogschaduw bij , het staat zijn mannetje wel alleen. Deze oogschaduw is superzacht en mooi gepigmenteerd. Het is een lichtroos - neutraal kleurtje en dus ideaal voor elke dag!
Over deze nagellak heb je me al een artikeltje zien posten enkele weken terug. Het is de Rimmel 60 seconds nagellak in "Round and Round the Garden". Het is een mint-groen kleurtje, met een hint blauw erbij. Dit is echt een ideaal kleurtje voor de lente , het doet me denken aan de bloei en aan een zonnige lentedag. Deze nagellak dekt in twee laagjes en droogt supersnel. Voor een swatch en een gedetailleerder review kan je terecht op de link die ik onderaan dit artikel zal plaatsen.


Over mijn laatste product heb je waarschijnlijk al veel gehoord , of misschien gebruik je hem wel zelf : de Maybelline Rocket mascara. Ik draag de kleur "black". Dit is echt mijn meest favoriete mascara die ik tot nu toe gebruikt heb. Het overtreft zelfs mijn Maybelline Falsies . En dat wil toch al wat zeggen! Deze mascara klontert niet en separeert mijn wimpers perfect . Het is niet alsof ik spinnenpoten van wimpers heb , en het lijkt ook niet alsof ik maar 5 wimpers meer heb. Ik zal later nog een voor en na - foto plaatsen zodat jullie het resultaat kunnen zien. Ik kan mijn wimpers mooi in model krijgen en ze hebben veel volume. I love it!
Zo , dit waren mijn favorieten van de maand maart. Ik hoop dat jullie het artikel fijn vonden.
Tot de volgende! xx Fien

Een vraagje : wat is jouw favoriete product van deze maand?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je mij volgen? Dat kan nu ook via Bloglovin', de link vind je rechts bovenaan op mijn startpagina.
Instagram : fientje_vh
Twitter : @Fientje__
Laat gerust een reactie na!
Mijn skin-care routine : http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/03/mijn-gezichtsverzorging-routine.html
Mijn Rimmel 60-seconds nagellak review : http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/03/review-rimmel-london-60-seconds-nagellak.html

Share:

0 reacties