Update : Favorieten van de drogist.

Enkele weken geleden toonde ik jullie al mijn favorieten van de drogist. Omdat ik ondertussen enkele andere producten heb uitgeprobeerd zijn die favorieten natuurlijk wat gewijzigd.
Willen jullie weten wat die veranderingen zijn? Lees dan snel even verder!


Als eerste heb ik weer eens een product van Nivea. Dit is de reinigingslotion om je oogmake-up eraf te halen. De substantie is gewoon doorzichtig en heeft geen specifieke geur. Deze haalt gemakkelijk je mascara en eyeliner van je ogen zonder dat je er echt op moet liggen schrobben en wrijven. Ik laat een beetje van het product in een wattenschijfje dringen en leg het dan even op mijn ogen zodat het de make-up wat losmaakt. Deze kost een €4,50 en is makkelijk verkrijgbaar bij het Kruidvat.Een tweede product hebben jullie al eens gezien in 1 van mijn vorige artikelen. Het is de Maybelline Master Precise liquid eyeliner in de kleur "Black". Deze eyeliner is heel erg zwart en is in 1 of 2 laagjes volledig gepigmenteerd. Hij blijft ook lang zitten op de oogleden . Dit zijn vooral de twee dingen die ik zoek in een goede liquid eyeliner , en mede door het handige ontwerp in een penvorm , en dus is dit 1 van mijn favorieten.
Nog een product van Maybelline, ja hoor! De Maybelline The Rocket mascara. Dit is echt mijn favoriete mascara van het moment. Hij is superzwart, klontert niet en geeft veel volume. Deze is iets prijziger , maar ik vind hem zeker zijn geld waard!
Mijn 3 favorieten nagellakjes van het moment : de Essie kleur in "Bond with Whomever" . Hier heb ik al een Nail of the Day mee gedaan , die ik hieronder even zal linken. Dit is de ideale pastel lila kleur voor deze lente en ook de kwaliteit van deze lak is gewoon top! Dan zie je ook nog 2 lakjes van Rimmel van de 60 seconds lijn. De linkse heet "Ring a ring o' Roses" en de rechtse heet "Round and round the garden". Hier heb ik al uitgebreid een artikel over geschreven, die ik dan ook hieronder even zal linken. Deze vind ik vooral fijn omdat ze zeer snel drogen.


Mijn favoriete nagellakremover is deze in het potje van Bourjois. Ook hier heb ik onlangs een artikel over geschreven. Deze laat een aangename geur na en krijgt je nagellak er in no-time af. Ideaal dus als je niet veel tijd hebt en al dat geknoei met disolvant op een wattenschijfje grondig beu bent zoals ik! (:
Mijn laatste favorieten zijn, hoe kan het ook anders , de Labello lippenbalsems. Ook al is het nu warmer weer, mijn lippen hebben nog altijd wat hydratatie nodig. Ook heeft deze een zonnebescherming, waardoor je lippen dus ook niet zullen verbranden in de zon, want hier moet je toch wel mee opletten op de warme en zonovergoten dagen.Zo, dit waren mijn favorieten van de drogist op het moment! Ik hoop dat jullie dit artikel fijn vonden.
Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin'!
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!
Link naar review Maybelline master precise liquid eyeliner : http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/04/review-maybelline-master-precise-liquid.html
Nails of the day: Essie "Bond with whomever" :

Share:

0 reacties