5 fashion trends voor dit najaar.

Herfst, come to mamaaaa! Ik ben zo één van die mensen die de zomer rond deze periode maar wat graag gedag hoort zeggen en de herfst met open armen ontvangt. Nieuwe kleuren en geuren, schoenen, truien en jasjes. Aangezien ik de laatste tijd bijna altijd te vinden ben op mijn favoriete webshops (ocharme de portemonnee), besloot ik om vandaag voor jullie de béste en mooiste trends voor dit najaar op een rijtje te zetten. Kijk je even mee?fashion trends fall winter
Trend 1: Suède.


Suède is een stof die mij eigenlijk vooral aan vroeger doet denken, maar die nu weer helemaal hip is. Erg vind ik het niet, want je ziet echt de leukste items voorbij komen! Daarnaast zie je de stof vaak voorbij komen in een camel kleur, wat zowat de makkelijkste kleur moet zijn om andere kledingstukken mee te combineren. Het is een vrij zware stof, wat ervoor zorgt dat hij ook heel mooi valt en in de koudere maanden niet heen en weer een toertje maakt door de wind. 
Eén van de leukste stuks die ik heb gezien is toch wel dit midi rokje met een bovenkantje eraan vast, een beetje te vergelijken met een tuinbroek, maar dan in de vorm van een jurkje, héél leuk. 
Ook deze jas zou ik maar wat graag met open armen ontvangen. 
fashion trends fall winter
Trend 2: De Rolkraag.


Wanneer ik denk aan koudere maanden, denk ik spontaan aan een lekker dikke rolkraag. Deze items staan meestal heel casual, maar gecombineerd met een brogue of zelfs met een lace up hakje, kan dit echt heel vrouwelijk worden. Mijn 2 favoriete items? Als eerste deze enorm grote trui/jurk, hij lijkt me zo énorm comfortabel, alleen een beetje jammer van het prijskaartje. Ook deze andere trui ziet er lekker losjes en comfy uit!fashion trends fall winter

Trend 3: De Classy Cape.


Dit zijn écht de perfecte overjasjes voor de herfst. Je kan er alle kanten mee uit en je kan er verschillende stijlen mee aan, heel classy met een flinke hak eronder, of net een stukje meer casual, met een witte Adidas onder bijvoorbeeld. Love it! De eerste is een simpele zwarte die net ietsjes langer is, gekozen omdat zwart gewoon een must is in je kledingkast. De tweede is dan weer een ietsjes fellere rakker, maar zou prachtig staan op een geklede broek en met een wit bloesje. fashion trends fall winter
Trend 4: Oranje & Rood.


Je kon het al een beetje opmerken bij de vorige trend, maar rood en oranje (+ rust) zijn helemaal in voor dit najaar. Ik vind het ook best een fijne trend, omdat je eens afstapt van de typische camel-bruin-zwart look. Als eerste vind ik dit een heel tof ding, het is een duster coat die heel losjes valt en die ik opnieuw zou combineren met voor de rest een rustige look. Het tweede item is deze prachtige lange peachy-oranje jas die net tot boven je enkels komt. Zo leuk te combineren en een echt statement piece in je kledingkast. fashion trends fall winter

Trend 5: Overknee laarzen.


Voor mij persoonlijk heb ik het beste voor het laatste gehouden. Ik ben zo blij dat deze laarzen terug in de mode zijn en dat ze niet direct een rare stempel krijgen. Tijd voor ons om te bewijzen dat ze gewoon heel elegant kunnen zijn! Het eerste paar heeft een heel simpel hakje, terwijl het tweede wat meer voor de durvers bestemd is!fashion trends fall winterWelke trend ga jij rocken komend seizoen?

Share:

0 reacties