Outfit: Out of the comfort zone.

Vandaag is het tijd voor een outfit, wiehooeeew, hier heb ik nu echt naar uitgekeken! Ik heb een aantal weken geleden enkele items besteld bij Asos, waaronder deze midi dress. Nu, ik ben niet iemand die vaak uit mijn comfort zone treedt, maar ik vond dat ik het maar eens moest proberen en ook al vind ik het vrij spannend, ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat. Kijk je even mee?fall midi dress outfit


fall midi dress outfit
fall midi dress outfit

fall midi dress outfit
fall midi dress outfit

fall midi dress outfit

fall midi dress outfitWhat I'm Wearing:

Midi jurk - Asos
Riempje - Geen idee
Schoenen - Asos

Ik ben me er helemaal van bewust dat dit niet iedereen zijn cup of tea is, maar ik vind het wel eens een leuke verandering! Ik ga normaal nooit voor zoiets, maar ik voel me er eigenlijk wel vrij comfortabel bij. En o ja, don't mind the white legs, ze hebben al een tijd geen zon gezien en het is toch bijna herfst ;).

Share:

4 reacties