Mijn favoriete fashion blogs.

Wanneer ik niet aan het werk ben of in de les zit, vind je me meestal dichtbij mijn laptop. Ik ben zelf énorm geïnteresseerd in fashion, en het is een interesse die vooral het laatste half jaar énorm is toegenomen. Ik besloot dus ook al snel enkele fashion blogs toe te voegen aan mijn must read leeslijst, en vandaag stel ik jullie een paar mensen voor! Kijk je even mee?

Ik wil niet énorm chauvinistisch overkomen, maar ik heb wel meer feeling met blogs van Nederlandse/ Belgische meiden. Om de één of andere reden voel ik er meer een band mee en heb ik het gevoel dat de looks ook dingen kunnen zijn die we hier in ons landje ook kunnen dragen.


Sofie Valkiers/ Fashionata


Natuurlijk! Wie in België fashion zegt, zegt Sofie Valkiers. Haar looks zijn zo enorm prachtig en elegant dat je gewoon in haar kleerkast wil duiken en er nooit meer wil uitkomen. Belmodo TV


Tiany Kiriloff is zo ongeveer de bekendste fashion guru van België en dat is natuurlijk geheel terecht. De kledingcombinaties doen je helemaal zin krijgen in een uitgebreide shoppingtrip - online & IRL - en door de unieke looks stroomt er tonnen inspiratie je hersenpan binnen. Je vindt op deze site niet enkel de nieuwste looks, maar ook een waslijst aan winkels die je moét bezoeken en de laatste trends op modegebied. Fashionista Chloë


Ik volg Chloë echt al een hele poos. Haar Instagram staat vol met prachtige plaatjes en wat ik zo énorm leuk vind aan haar is dat ze heel wat verschillende looks draagt. Sommige mensen houden erg vast aan een bepaalde look, maar zij mixt en matcht en laat heel wat verschillende dingen zien, top!


Queen of Jet Lags


Als je één blog uit dit lijstje moét, maar dan ook moét bezoeken, is het deze wel. Het design van de blog vind ik al een dikke winner, maar de looks zijn helemaal om te watertanden. De meeste looks hebben iets schattigs, en een echte vrouwelijke touch. Ook moet je gewoon van haar houden! Naast haar blog heeft ze ook een Youtube kanaal waar ze regelmatig een vlog plaats over haar fashion avonturen, zeker het kijken waard!
Ken jij nog blogs die ik écht een keertje moet bekijken? Laat het dan zeker even weten!

Share:

2 reacties

  1. Bedankt voor het posten van mijn blog! Goed om te horen dat je de diversiteit van mijn looks leuk vindt. Lieve groetjes Chloe Sterk X

    BeantwoordenVerwijderen