Filter Black & White.

Wie mij al een hele poos volgt, die weet dat ik helemaal verzot ben op zwart-wit foto's. De sfeer, de elegantie,..ik hou van deze, toch wel historische, filter. Vandaag heb ik voor jullie enkele outfitfoto's die al eerder voorbij zijn gekomen, maar die ik toch eens wou laten zien in een andere versie. Merken jullie het verschil qua sfeer op?black and white outfit pictures


black and white outfit pictures

black and white outfit pictures

black and white outfit pictures

black and white outfit pictures

black and white outfit pictures

black and white outfit pictures
Zo zie je maar dat je niet altijd de meest fancy filter nodig hebt om een mooi geheel te maken. Mochten mensen nu niet zo afhankelijk zijn van de kleur van alles, zou een hele fashion reeks in zwart-wit ├ęcht heel leuk zijn. Wat vinden jullie?

Share:

0 reacties