Review: Catrice Shine Appeal Fluid Lipsticks.

Vloeibare lipsticks, met hoeveel kunnen jullie zijn?! Elk merk heeft zo ondertussen wel zijn variant uitgebracht, de één al wat gepigmenteerder, mooier, en beter dan de ander. Benieuwd hoe deze van Catrice het doen? Lees dan even verder!
catrice shine appeal fluid lipsticks


Het eerste wat me opviel: de verpakking. Als je een beetje mee bent in de wereld van make-up, dan ken je ook vast de fluid lipsticks van Dior. Hou die verpakking in je achterhoofd en vergelijk het even met deze versie van Catrice. Inderdaad, de verpakking is weliswaar goedkoper gemaakt, dat is ook logisch, maar de vormgeving is erg gelijkaardig en dat vind ik langs een kant wel knap van Catrice. Desondanks dat het een goedkoop product is, is er toch écht aandacht besteed aan de verpakking.
Verder komt dit product met een sponsapplicatortje dat wat platter gemaakt is, waardoor het product heel makkelijk en egaal aanbrengt.
catrice shine appeal fluid lipsticks

catrice shine appeal fluid lipsticks
Over naar het product zelf. Wanneer we naar de benaming kijken, staat er Fluid lipstick, een vloeibare lipstick dus. Nu, om heel eerlijk te zijn vind ik niet dat je dit product kan bestempelen als een rasechte vloeibare lipstick. Het product zelf is ietwat dikker van substantie, maar totaal niet plakkerig of onaangenaam op de lippen. Het pigment is er zeker en vast, maar je krijgt niet het effect van een vloeibare lipstick. Voor mij is dit meer een érg gepigmenteerde gloss die een geruime tijd blijven zitten op de lippen (voor een lipgloss dan), ongeveer 3 uur.Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 060 Marry Berry


Marry Berry sprong me direct in het oog toen ik naar het schap stond te kijken. Ik ben sowieso al fan van berry kleurtjes met een knettertje paars, dus ik wist vrij zeker dat deze kleur me zou bevallen. En dat is ook zo! Verder heeft deze kleur een cream afwerking en een prachtige glans.Mijn lippen zonder product:

catrice shine appeal fluid lipsticksMijn lippen met 060 Marry Berry


catrice shine appeal fluid lipsticks

catrice shine appeal fluid lipsticks
Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 070 Better Make A Mauve


Better Make A Mauve is dan weer een neutraal oudroos kleurtje dat perfect is om in je handtas te gooien. Deze heeft wat zilveren shimmers erin, die echter enkel te zien zijn wanneer je in de zon staat of je lippen naar een licht gericht zijn - bijna nooit dus. Verder vind ik het een prima kleurtje, en ook deze heeft een mooie glans.Mijn lippen zonder product:

catrice shine appeal fluid lipsticks
Mijn lippen met 070 Better Make A Mauve

catrice shine appeal fluid lipsticks

catrice shine appeal fluid lipsticks

Verder ben ik erg tevreden over deze productjes, ze brengen erg makkelijk aan, de kleur is goed egaal te krijgen en het product blijft een geruime tijd zitten. Maar zoals ik al zei, voor mij is het meer een sterk gepigmenteerde gloss dan een vloeibare lipstick.catrice shine appeal fluid lipsticks

Deze productjes zijn zeker een goede toevoeging aan het assortiment van Catrice. Heb jij ze al uitgeprobeerd?

Share:

2 reacties