De 3 lipproducten voor in je tas.

Ik ben niet iemand die een halve make-up collectie meesleept in mijn tas. Diep vanbinnen hoop ik dat mijn make-up het wel uithoudt tot wanneer ik terug thuisben, maar een lipproduct,..tja, dat houdt het nu eenmaal geen hele dag vol. Vandaag heb ik voor jullie 3 lipproducten die je zonder problemen kan aanbrengen en dus helemaal handbag-proof zijn! Lees je even mee?
lipproducten handtas proofTen eerste heb ik altijd iets van een lippenbalsem bij me. Liefst nog met een kleurtje, want zeker met het koudere weer krijgen mijn lippen anders wat een gek kleurtje. Met een lief, roos exemplaar ga je nooit de mist in, dus de Hema Pretty Lips Lipgloss SPF 15 in de kleur Velvet Mauve (klik hier voor een review met swatches) heb ik altijd bij de hand. Ook past deze kleur bij heel wat looks én je lippen zijn ook direct beschermd tegen de zon (want ik kan je garanderen: je lippen verbranden, dat is geen gekkigheid!).

Nog een makkelijk product is natuurlijk een lipglossje. Je kan er verschillende kanten mee uit: je kan het productje op zichzelf dragen en dan heb je een mooi glanzend laagje met wat kleur als resultaat, of je kan het over de lippenbalsem of een lipstick heen dragen, ook prima! Mijn favoriet op dit moment is de spotgoedkope Essence XXXL nude lipgloss in de kleur 01 Shy Beauty (klik hier voor een review met swatches), een lichte peachy-roze kleur.

En dan komen we aan bij misschien het meest complexe productje uit dit rijtje, maar nog zeker een makkie om aan te brengen; de MAC lipstick in de kleur Angel (klik hier voor een review met swatches). Geliefd door velen, ook door mij, en ideaal om mee te nemen in je handtas! Het is opnieuw een lief, roos kleurtje dat makkelijk te combineren is en iedereen staat!

lipproducten handtas proof

Welke make-up producten heb jij altijd bij je? 

Share:

2 reacties

  1. Leuk voor te zien, ik heb ook enkel lip producten mee in mijn handtas, een lippenbalsem, lipgloss & een lipstick net zoals jij :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb altijd veel te veel lipproducten in mijn tas! :-) Kleurloze lipbalm, gekleurde lipbalm, een lipgloss, een lipstick, een lipstain... Haha, zo kan ik altijd kiezen waar ik zin in heb! :-)

    BeantwoordenVerwijderen