Herbeleef de New York Fashion Week.

Als fashion lover ben ik natuurlijk op dit moment helemaal in de ban van de fashion shows. Het start allemaal in New York, maar we kijken natuurlijk al uit naar de volgende weken, zoals Parijs. In het Land Van Ooit zou ik heel graag zelf eens een Fashion Week bijwonen, maar voor nu ben ik al heel blij dat ik jullie het volgende kan meegeven. Lees je even mee?

favorieten new york fashion week


Op dit moment lopen de voorstellingen voor S/S 2016, en ook al lijkt het nog een heel eind weg, de seizoenen vliegen als een gek voorbij! De flowy jurken, prachtige zwempakken en leuke co-ords zijn nu al te vinden op de catwalk en ook al kunnen we er misschien niet fysiek bij zijn, we kunnen natuurlijk wel doen alsof, niet? Op de site van New York Fashion Week  kan je de meeste shows herbekijken. Hoe leuk is dat?! 

Je kan dit hele gebeuren helemaal live volgen, maar aangezien het event nu wel wat op het einde loopt, heb je wel nog de kans om enkele van je favoriete designers hun werk toch te bewonderen. Hieronder vind je mijn favorieten!


Carolina Herrera.


Deze show was sowieso mijn favoriet! Ik zag op Instagram al wat foto's voorbijkomen, genomen door de lucky ones die alles front row meemaakte. Het draait echt rond lichte, lieflijke kleuren en de hele show heeft een heel licht gevoel, love it! 
Tommy Hilfiger.


Ik vond de collectie van Tommy Hilfiger een zekere luchtigheid hebben met een hoge aaibaarheidsfactor. Leuke zomerjurkjes, klaar voor het strand, maar dan de ├ęchte fashionable way! Met een blauw-witte kleurcombinatie kan je me altijd plezieren en een felgekleurde lange jurk van tijd tot tijd misstaat ook zeker niet!

Vera Wang.


Heb jij de dame gespot met de prachtige zwarte broek en lichte top helemaal in het begin? Jep, de prachtige outfits stelden zich al voor net voor de show. Het verschil tussen de catwalk van deze designer en die van Tommy kon bijna niet groter zijn, maar dit haalt toch wel een zeker edgy kantje in me naar boven.  De modellen waren ook, voorzover ik kon zien, vrij neutraal opgemaakt en ik denk dat daardoor de kleren ook nog eens extra naar voren komen. Leuke collectie!
Welke show is jouw favoriet? 

Share:

0 reacties