De Aftermath #2.

Je kent het gevoel vast wel: je hebt net je make-up gedaan en je tafeltje ziet eruit als één grote zooi. Wel, dat gevoel ken ik maar al te goed, en ik wil het jullie natuurlijk niet ontnemen om even mee te genieten van mijn aftermath. Een beetje meer geordend weliswaar, maar daarom niet minder leuk! Kijk je even mee?Mijn basis, tja, die kennen jullie ondertussen waarschijnlijk vanbuiten. Drie producten: Rimmel Wake Me Up Foundation in 100 Ivory, Maybelline Fit Me Concealer in 15 Fair en de MAC Studio Fix poeder. Verder bracht ik ook nog een blush aan uit het ELF Contourblush & bronzer pallet in de kleur Turks & Caicos, lekker neutraal, en mijn oude en heel geliefde Essence Sun Club Bronzer/ Highlighter in Sun Light.

Omdat ik lekker snel wou klaar zijn gebruikte ik enkel wat mascara, de Rimmel Lash Accelerator Endless, op mijn wimpertjes en vulde ik mijn wenkbrauwen in met de L'Oréal Genius Kit in medium-dark, zo verliefd op dit kitje!

Ik wou mijn all-time favoriete lipstick eigenlijk nog even opsparen, maar ik kon écht niet meer wachten en besloot om hem voor de eerste keer dit seizoen op te doen, mijn geliefde Rimmel Kate Moss 107 lipstick.Het resultaat:
Welke make-up productjes draag jij vandaag?

Share:

1 reacties