Weekend Make-Up.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb toch een ietwat andere make-up routine in het weekend dan in de rest van de week. Wanneer ik echt niet buiten hoef of ik nergens speciaal naartoe ga, dan breng ik gewoon geen make-up aan, in andere gevallen volg ik een kleine routine waarmee ik een snel en makkelijk resultaat kan bereiken. Lees je even mee?weekend make-up essentials

Natuurlijk begin ik met mijn basis en het liefste hou ik deze zo licht mogelijk. Mijn favoriet? De Estée Lauder Sheer Tint Release Moisturizer. Dit productje past zich aan aan jouw huidskleur, ziet er énorm natuurlijk uit en je voelt niet dat je iets hebt aangebracht. Met nog een beetje concealer onder de ogen, mijn trouwe Maybelline Fit Me Concealer, en wat poeder, de MAC Studio Fix poeder, op mijn T-zone, is mijn basis dik oké dit weekend.

Wel vul ik even mijn wenkbrauwen in, en daarvoor gebruik ik mijn L'Oréal Brow Genius kit in Medium-Dark. Ik breng eerst de wax aan en vul daarna mijn wenkbrauwen verder in met het poeder. Aangezien de wax ook een kleurtje heeft, heb je niet énorm veel poeder meer nodig en ziet het eindresultaat ook een stuk natuurlijker uit. Nog even een likje mascara, de Rimmel Accelerator Endless, en de oogmake-up zit er ook al op!

Ik werk mijn gezicht nog even af met wat bronzer zodat ik er iets minder witjes uitzie en voeg wat cream blush toe. Op dit moment vind ik de rechtse kleur uit dit palletje van Sleek (Californ.I.A.) echt helemaal top! Het ziet er erg natuurlijk uit en het is een perfect kleurtje voor de overgang van de zomer naar de herfst!

Op mijn lippen breng ik even een gekleurde lippenbalsem aan en ik ben good to go!


Wat zijn jouw make-up essentials voor een weekend look?

Share:

1 reacties