New In: Marco Tozzi Brogues.

Ik zou best een stukje eleganter mogen worden, maar ik ben en blijf toch iemand die heel vaak voor het comfort kiest. Hoge hakken draag ik niet heel vaak, al vind ik ze wel prachtig staan in foto's, platte schoenen daarentegen zijn helemaal mijn ding. De brogues trend is al een hele tijd bezig, maar omdat ik onlangs mijn herfst wardrobe een upgrade heb gegeven, besloot ik om ook maar direct een leuk paar schoenen aan te schaffen. Kijk je even mee?


Een brogue kan je eigenlijk herkennen aan het feit dat het een lage schoen is, van leer gemaakt is, en dat hij lijkt te bestaan uit verschillende lapjes leer, verschillende op elkaar gestikte niveaus zeg maar. Ze doen mij direct denken aan een prachtige geruite camel-kleurige broek met een lekker ouderwetse camel coltrui gecombineerd. Ik koos voor een paar met een vrij diepe kleur, omdat je deze echt bijna met alles kan combineren. Dit paar schoenen is van het merk Marco Tozzi!


Ik heb het gevoel dat dit echt zo'n paar schoenen is dat ik bij élke look zal willen aantrekken, al heb ik op de Asos site weer een paar paren gespot die ik maar wat graag zou toevoegen aan mijn collectie, echt waar, je vind me 24/7 op die site. Indien je nog een paar alternatieven wil, vind je die hier, hier en hier (voor de special occasion!).
Welke schoen moét jij hebben voor deze herfst? 

Share:

2 reacties

  1. Ik vind dit soort schoenen zo leuk! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie schoenen! Ik kies meestal ook voor comfort, daarom wil ik deze herfst graag een nieuw paar dr martens :)

    BeantwoordenVerwijderen