Mijn favoriete lippenbalsem : Labello lippenbalsems

Ik heb het al eens eerder vernoemd , ik ben echt lippenbalsem - verslaafd!
Labello heeft echt zo'n ruim assortiment : verschillende kleurtjes met verschillende geurtjes, gewone lippenbalsem zonder kleurtje en ook heb ik er al zien liggen enkel voor mannen.
Maar vandaag ga ik praten over 5 verschillende Labello's die ik 1 voor 1 graag gebruik.


 


Van links naar rechts : Kamille & Calendula , Soft Rosé , Pearly Shine , Guava en Cherry.

De Kamille en Calendula is een doorschijnende lippenbalsem, hij ziet er groen uit in de stick, maar die kleur komt natuurlijk niet op je lippen terecht. Deze heeft een redelijk sterke , maar een aangename geur. Deze is de meest hydraterende van de hoop. Hij is van de Pure & Natural lijn. De kamille en goudsbloesem die in deze verwerkt zitten zouden ervoor zorgen dat ze je lippen kalmeren en zacht maken. En volgens mij doet hij dat dus ook.

De Soft Rosé is een lichtroze lippenbalsem die redelijk neutraal ruikt, met een hint zoetigheid en rozengeur. Hij maakt je lippen iets lichter roos van kleur , maar echt een kleur afgeven doet hij niet. Ook deze verzorgt je lippen goed. Hij bevat jojobaolie die voor een langdurige vochtinbrenging zou zorgen volgens de site. En ja hoor, ook deze doet zijn werk prima

Nu komen de 3 die iets meer kleur afgeven en die je dus ook op zichzelf kan dragen.

Als eerste de Pearly Shine. Dit is een zeer lichtroze kleur die je mooi terugziet op je lippen . Deze geeft ook een zeer mooie shine aan je lippen , en is 1 van mijn favorieten. Ik kan de geur niet beter omschrijven als zeer zoet. Ze doet me énorm denken aan een bepaalde snoep : die lipstick-achtige stickjes waar je een tijdje zoet mee bent en die er van kleur eigenlijk bijna uitzien als deze lippenbalsem. En je zou er inderdaad niet van moeten eten , maar als je je lippen likt, smaakt deze lippenbalsem nog lekker ook! Deze bevat een SPF van 10.

De Guava ( of Pink Guave , ik heb al vanalles zien staan) heb ik al eens laten zien in het "What's in my make-up bag" artikel. Deze heb ik dus standaard bij mij, gelijk waar ik ga. Deze geeft een zeer mooi roos kleurtje af dat je wel duidelijk terugvindt op je lippen. Deze bevat een SPF van 10 die je dus beschermd tegen straling UVA en UVB.Deze bevat ook kleine glinstertjes.

Als laatste : de Cherry. En zoals de naam het al zegt : hij ruikt suuuperlekker naar cherry's en deze geeft het meeste kleur af van allemaal : je lippen krijgen een mooi rood tintje wanneer je deze aanbrengt. Ook deze bevat een SPF van 10.

 
Hier zie je de swatches , de twee links zijn de Kamille en Calendula en de Soft Rosé
die weinig of geen kleur geven , dan hebben we de Guava , Pearly Shine en de Cherry.
 
Zo , ik hoop dat jullie dit artikeltje fijn vonden , en voor iedereen is er wel wat wils! Als je op de website eens een kijkje neemt, zie je dat er echt nog veel meer bestaan en in alle geuren & kleuren.

Tot de volgende! xx Fien.

Share:

2 reacties

 1. Heeeee,
  ik heb je geomineerd voor de liebster award http://sevenrandomgirls.blogspot.nl/2013/03/liebster-award.html#more Ik weet niet of je al eens eerder genomineerd bent ofzo maar toch :)

  xx Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superbedankt hoor Daniëlle. ik maak er deze namiddag nog een artikeltje over :) x

   Verwijderen