Strakker voor de zomer : 30 day shred!

Droom jij net als ik van een strakkere buik, helemaal klaar om in bikini de zomer in te duiken? Dan kan je misschien samen met mij deze workout doen.

De "30 day shred" is een programma van Jillian Michaels en  heel eenvoudig te volgen via enkele Youtube filmpjes , ze zijn te vinden op het kanaal van BeFit.
Ik had er al zoveel over gehoord , en vandaag besluit ik er zelf ook aan te beginnen.

Hoe zit het in elkaar?
Deze workout bestaat uit 3 levels : level 1,2 en 3. Bij de filmpjes vind je voor elk level een filmpje. Aangezien deze workout 30 dagen inneemt, neemt elke level 10 dagen in beslag. Na 10 dagen level 1 te doen, stap je dus over naar het volgende level enzovoort. Niet moeilijk dus.
Het ziet er vrij pittig uit, maar toch wil ik het eens uitproberen. Wanneer je voor en na foto's bekijkt, zie je toch duidelijk een verschil. Het enige wat je nodig hebt , is een matje, en wat gewichtjes, maar die kan je natuurlijk makkelijk vervangen door een flesje water van hetzelfde gewicht.
Ik hou jullie op de hoogte met zoveel mogelijk updates , zodat jullie misschien ook wel zin krijgen om mee te doen!

Samen met deze workout kies ik ook voor een gezondere voedingsstijl, wat jammer genoeg ook wil zeggen dat ik mijn boterhammetjes met Nutella 's morgens zal moeten missen ):

See you later bij de update van dit programma! Ik ga ongeveer om de week een update proberen doen voor jullie.
Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

1 reacties

  1. Wat leuk! Ik ben ook bezig met de 30 DS en ik mag morgen aan Level 2 beginnen!! juij! Ik vind het leuk om te doen! De eerste 4 dagen waren lastig, maar nu gaat het vlot! Je kan mijn updates volgen op mijn blog! Ik ben benieuwd naar Level 2! Veel succes!!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen