Favoriete Mac oogschaduws!

In dit artikel laat ik jullie mijn 3 favoriete oogschaduw van Mac zien. Er zijn zo van die producten waarvan je veel verschillende merken probeert en uiteindelijk steeds terugkeert naar dezelfde producten. Dat is voor mij het geval bij Mac oogschaduws. Ik heb er maar 3 uitgekozen, omdat veel van deze artikels ook opgezocht worden door mensen die beginnen met make-up en die toch willen investeren in goede oogschaduws.

Ik heb voor jullie : Jest , Brulé en Omega.
Met deze drie kleurtjes kan je heel eenvoudige, natuurlijke ooglooks maken die je alle dagen kan dragen. Bij deze kleurtjes haal je dus zeker waar uit je geld.
Wat ik vooral fijn vind aan deze oogschaduws is dat ze mooi zacht zijn en de meeste ook mooi gepigmenteerd. Ook het assortiment is enorm groot, iedereen vindt dus wel een kleurtje naar zijn smaak.
Jest heb ik al een keertje aan jullie getoond bij mijn favorieten geloof ik. Het is een lichte peach-roos kleurtje met shimmers in. Zeker voor deze tijd van het jaar is Jest een ideale kleur. Door enkel deze te dragen is je ooglook samen met wat mascara compleet. Wat er mooi bijstaat is een zwart lijntje op de bovenste wimperrand, zo krijg je toch iets meer definitie zonder al te dramatisch te gaan.


Wie wat meer definitie in de arcadeboog wenst , kan Omega gebruiken of een andere middelbruine kleur. Ik vind Omega persoonlijk hier een ideale kleur voor. Het geeft je meer definitie , maar het valt niet al te erg op. Het ziet er mooi en zacht uit. Omega is dus een matte , middelbruine kleur.
Waar Omega ook zeer geschikt voor is , is om je wenkbrauwen bij te tekenen, zeker als je lichtbruin haar hebt, zoals ik.


De laatste kleur is Brulé. Dit is een matte , crèmekleurige kleur. Deze gebruik ik zowel om volledig over mijn bewegend ooglid aan te brengen , zodat de eigen kleur van mijn oogleden geneutraliseerd wordt en mooi even eruitziet. Ook is dit een fantastische highlighter voor onder de wenkbrauw te plaatsen, zeker als je geen shimmery oogschaduw wil gebruiken. (als referentie : ik ben in Mac-kleuren een NW 20 voor het moment).Swatches :

van boven naar onder :
Jest (Frost)
Omega (Matt)
Brulé (Matt)

Zo , dit waren mijn 3 favoriete oogschaduw van Mac Deze kan je zowel verkrijgen online ( maccosmetisc.be) als in de winkels. En wat zijn jou favoriete oogschaduws?
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin'. Een link vind je rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter , vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

3 reacties

 1. Ik heb eigenlijk een vraagje.
  Waar kan je allemaal producten kopen van MAC??:D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je uit Nederland komt kan je Mac producten bestellen online op maccosmetics.nl en in België op maccosmetics.be . Ook kan je ze halen in de Mac winkels , een overzicht van de winkels vind je bovenstaande websites! (: In Nederland kan je Mac volgens mij ook krijgen in Douglas , of toch online, daar moet je even een kijkje naar nemen! Ik hoop dat ik kunnen helpen heb (:

   Verwijderen
  2. Tuurlijk, haha. :D
   Bedankt!:D

   Verwijderen