Jouw outfit van winter naar lente!

Je kent het vast : bepaalde kleuren zijn heel erg in de mode voor de winter, neem nu mijn voorbeeld : een okergele broek. En toch heb je zoiets van "Tien, zou ik dat kunnen combineren met kledingstukken voor de lente"? Tuurlijk dat! Ik laat je in dit artikel zien hoe ik mijn okergele broek combineer met leuke stukken uit mijn lente kleerkast!

Jeansjasjes zijn weer helemaal in , je kijkt rond je in je omgeving, je campus, school, vrienden , en je kan er haast niet naastkijken. Ik ben al langer fan van de jeansjasjes , mede door hun comfort en besloot het eens te proberen op mijn okergele broek, en hier is het resultaat!


Ik vind het blauwe denim supermooi passen bij de gele broek , en dat gebroken door de bruine riem : match made in heaven op gebied van kleurenpaneel.

Wat heb ik aan?
  • De okergele broek is van Only.
  • Jeansjasje is van de H&M
  • Topje : H&M
  • Espadrilles : geen idee , de mama bracht ze mee, maar espadrilles kan je ongeveer overal kopen. Indien je een online shopper bent, Zalando heeft een uitgebreide selectie tot maat 45 geloof ik!
  • Riem : is al enkele jaartjes oud, maar still going strong!
Deze outfit ziet er lekker lente- achtig uit , zonder dat je je okergele broek een heel seizoen moet laten verstoffen in je kleerkast. Handig toch?

Zo, dit was het alweer , wat vind jij van het idee om je winterkleren ook te combineren met jouw lentekleren?
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

2 reacties