Hero or zero : Catrice Colour Infusion Longlasting Lipstain

Vandaag toon ik weer eens een productje van Catrice : de Colour Infusion Longlasting Lipstain . Ik heb voor jullie de kleur "Meet Mrs. Rosevelt".
Wil je weten wat ik over dit productje vind? Scroll dan even naar beneden.

Het tipje achteraan toont je welke kleur het product ongeveer heeft.
Ook de tube coördineert mee met de verschillende kleuren.
Lipstains, ik denk dat vrijwel elk merk al met zijn versie is uitgekomen. Van zeer goedkoop naar enorm duur. Vandaag toon ik jullie de budgetversie van Catrice.

Ik had dit product zo graag goed gevonden , en graag gebruikt, maar ik moet eerlijk toegeven dat dit gewoon niet zo goed werkt.
Deze lipstain ziet eruit als een gewone markeerstift , wat wel praktisch in gebruik is.
Qua pigmentatie is hij oké , maar hij brengt heel vlekkerig aan. Wat bedoel ik hiermee? Je krijgt niet een even laagje kleur op je lippen , wat er met andere woorden voor zorgt dat je net wat donkerdere en lichtere plekken op je lippen hebt. Je kan je denk ik wel voorstellen, dat dat er niet zo heel mooi uitziet. Hij blijft wel lang zitten , maar daar heb je door het slechte resultaat niet zoveel aan.Hij droogt jammer genoeg je lippen ook uit, en ook al is dit iets waar je bij een lipstain rekening moet mee houden, het ergert me toch. Je krijgt er snel velletjes van.
"Meet Mrs. Rosevelt" is een donkerroos kleurtje, wat heel mooi zou passen in de koudere maanden (die blijkbaar in België blijven duren) , maar zoals ik al zei heb je dus donkerdere en lichtere vlekken als resultaat.

Ik zou deze lipstain dus bestempelen als een zero. Hij kost wel maar €3,99 , maar dat mag geen excuss zijn denk ik. Catrice heeft genoeg andere goedkope producten die wel goed werken.

Zo, dit was het voor vandaag. Dit review is vrij kort uitgevallen, maar eigenlijk kan ik er niet veel meer over zeggen.
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, dat vind ik altijd fijn om te lezen.

Share:

0 reacties