Rode lippenstift : Mac Cockney!

Je kent het eeuwige debat : ja , ik wil een rode lippenstift dragen, maar misschien niet te gepigmenteerd, of juist wel.... Ik heb dat probleem ook gehad , en voor heel eerlijk te zijn, ben ik er nog niet helemaal uit. Ik ben nog steeds op zoek naar die ultime , rode lippenstift ( heb mijn oog laten vallen op Ruby Woo van Mac). Vandaag toon ik jullie een lichtere variant van de supergepigmenteerde rode lippenstift : Mac Cockney.
Mijn natuurlijke lipkleur kan je op de foto onderaan zien. Ik heb deze er even bijgezet omdat een lipstick altijd anders is van kleur op verschillende pigmentaties van de eigen lippen. Indien je een lichte lipstick hebt die je eigen donkerdere lipkleur doorlaat , en die lipstick is niet zo gepigmenteerd , zal die er bij jou anders uitzien als bij iemand met lichte lippen.

Zoals je op de tweede foto merkt, is Cockney een vrij oranje-rode kleur. Persoonlijk heb ik net iets liever een blauwere ondertoon, deze is iets flatterender omdat je tanden er witter door lijken.

de natuurlijke kleur van mijn lippenMac "Cockney" swatch


Deze lipstick heeft een "Lustre" als finish. Als je niet goed weet wat dat wilt zeggen : Mac heeft verschillende finishes of afwerkingen voor zijn lippenstiften, naarmate de pigmentatie die je verlangt en het aantal uur dat je wilt dat de lippenstift op je lippen blijft zitten : Matt ( deze zijn mat en heel langhoudend) , Amplified ( zeer gepigmenteerd en langhoudend) , cremesheen (heel crèmig en mooi van kleur en textuur) , glaze (finish is meer sheer met een mooie glans) , lustre ( sheer met een hydraterend gevoel en mooie glans) , frost ( mooie pigmentatie , maar heel veel shimmers erin, dit is mijn minst favoriete).

swatch : met flits

swatch : zonder flits


"Cockney" heeft dus meer een sheer finish , waardoor hij minder agressief op de lippen lijkt. Ook is dit 1 van de meest hydraterende finishes die je kan denken, deze lipstick droogt je lippen totaal niet uit ,wat voor mij een groot pluspunt is aangezien ik van mezelf vrij droge lippen heb. Ook al is dit een sheere finish , deze is toch nog vrij gepigmenteerd. "Cockney" bevat kleine , gouden glinstertjes , maar eens op de lippen vallen die niet zo heel erg op, hij ziet er dus helemaal niet fake uit , wat je bij sommige frost-lipsticks wel eens kan hebben. Ik denk dat de kleur zo'n 3 uur houd op de lippen. Indien je ondertussen eet of drinkt, zal je hem wel wat moeten bijwerken. Ik vind deze lipstick dus supermooi, super textuur , en een ideale "zomerrode" lipstick , voor als je het misschien niet zo dramatisch wil.

De Mac lipsticks zijn over het algemeen prijziger , maar ik moet zeggen dat ze tot mijn favorieten behoren , ze geven zo'n mooi effect en prettig gevoel op de lippen , dat ik er wel fan van moet zijn!

Deze lipstick is te koop in de Mac winkels en counters, een lijst daarvan vind je op hun website. Ook kan je deze lipsticks online bestellen op maccosmetics.be of maccosmetics.nl . Prijs : €18.50

PS : Wat is jouw favoriete rode lipstick ?

Zo , dit was het alweer.
Tot de volgende! xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter :  @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter , dat vind ik altijd fijn!

Share:

0 reacties