Update : Herôme beschermende topcoat!

Ik heb al eens een artikel zoals deze voordien gedaan, met mijn update van de L'Oréal Triple activa reinigingsmelk. Vandaag is het nog eens tijd voor een update van mijn Herôme beschermende topcoat.

Om heel eerlijk te zijn, was ik er in het begin niet zo'n fan van. Het droogde niet snel genoeg, mijn nagellak ging er niet beter uitzien. Kortom, ik gooide het achteraan in een bakje in mijn collectie en keek er niet meer naar terug.

Maar.... Gisteren was ik bezig met een nailart tutorial , en om mijn figuurtjes toch mooi te laten zitten en de kleuren wat meer één te maken, besloot ik de topcoat nog es boven te halen. Ik schrok me te pletter. Mijn nagels glanzen als nooit tevoren en mijn design op mijn nagels ziet er tien keer beter uit dan zonder topcoat. Ook de dag nadien ben ik nog altijd supertevreden!

Ik denk dat het vooral komt omdat ik de onderste laag kleur, mijn basiskleur , veel langer heb laten drogen. Wanneer de laagjes te snel over elkaar aanbrengt , wordt het meer een boeltje, en dat is dan ook de reden waarom mijn nagels niet snel genoeg droogden.
Ik raad je dus aan om je nagels zelfs een dik half uur te laten drogen, zodat je echt zeker bent, en dan pas je topcoat aan te brengen. Zo krijg je volgens mij het mooiste resultaat!

Ik gebruik deze ook nog steeds, zoals ik jullie in dat review al heb laten weten, wanneer ik voor de rest geen nagellak op heb, maar mijn nagels toch wat wil versterken.

Zo, ik hoop dat jullie iets aan deze update gehad hebben.
Tot de volgende! xx Fien

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter , die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties