Review : Dior Addict Extreme lipstick

Als je aan mij vraagt wat luxe betekent op beautyvlak , dan zit deze lipstick zeker bij mijn top 3. Deze lipstick ademt gewoon luxe : de verpakking, de textuur,.. alles gewoon.
Wil je verder weten wat ik hierover vind, lees dan snel even verder!Kijk nu toch eens, wat een plaatje! Vandaag toon ik aan jullie de kleur Incognito , nummer 316. Incognito is een supermooie nude kleur, dat meer neigt naar de bruine kant. Dit vind ik persoonlijk veel mooier dan een peachy nude lipstick, omdat ik er dan vrij dood uitzie, er zit dan totaal geen kleur meer in mijn lippen. Een bruin, rose nude lipstick past dus veel beter bij mij.

Deze lipstick bevat totaal geen shimmers, maar heeft een ongelooflijk mooie glans. Hij is van textuur wat te vergelijken met de Revlon lipbutters, maar de Addict Extreme van Dior heeft een nog rijkere textuur. Hij voelt lekker zacht op de lippen, hydrateert heel goed , en is echt een droomtextuur als je het mij vraagt.
Qua pigmentatie : deze lipstick is mooi gepigmenteerd en heeft een zeer mooie glans, zoals voordien al gezegd. Hij blijft een 2-3 uur zitten. De reden waarom deze niet langer blijft zitten is natuurlijk omdat hij zo hydraterend en shiny is, maar net om die reden vind ik het niet storend.

Als je dus op zoek bent naar een luxueuze lipstick , dan is deze zeker aan te raden.
Het enige minpuntje dan, en dat is wel een afknapper voor velen , inclusief voor mij om er meerdere kleuren van te kopen, is de prijs . Ik geloof dat hij begin de €30 kost, en dat is natuurlijk een hoop geld voor 1 lipstick.
Ik koop me dus meestal zoiets als ik mezelf eens echt wil verwennen en op speciale momenten.

Deze zijn verkrijgbaar in de parfumerieën zoals Ici Paris XL , Galeria Inno,...

Dit was het voor vandaag! Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn review over dit supermooie product.

Tot de volgende! xx Fien

Question : Wat is jouw favoriete luxeproduct of welk zou je jezelf het liefste eens aanschaffen?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994

Laat gerust een reactie achter, dat vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

6 reacties

 1. Nice! Ik ben gek op mijn YSL lipstick. Ook duur, maar zo fijn!

  Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kunt twee glossyboxen winnen!
  www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wil ik al zo lang es proberen! Bedankt voor je reactie.

   Verwijderen
 2. Mooi! Ik gebruik de gloss van Dior/addict!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen