Update!

Hallo iedereen . Hello everyone.

De aanspreking zegt het zelf , ik ga vanaf nu ook wat engels in mijn artikels verwerken.
Het is niet de bedoeling dat ik het hele artikel in zowel Nederlands als Engels ga schrijven , maar wel dat ik op het einde een kleine samenvatting erbij stop in het Engels. Omdat ik bij mijn verkeersbronnen en dergelijke toch wel merk dat er ook engelstalige mensen op mijn website terechtkomen, is dit misschien wel een leuk idee, en handig voor mensen uit het buitenland. Dit zal niet gelden voor tags , omdat ik daar moeilijk een samenvatting van kan maken.


Zo, dit was even een snelle update! Ik werk druk aan de artikels die komen, want de examens komen er bijna aan... spannend!


Hello everyone.
Since I've noticed that a lot of english speaking people have been visiting my blog recently, I thought it might be a fun idea to give you guys a little resume at the end of every blogpost. From now on, you will also be able to read my blog and actually understand what I'm writing instead of only looking at the pictures. I will not do this for tags , for the simple reason that it's hard to give you a resume of , let's say 30 questions. See you next time!

Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter! Die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

0 reacties