Beauty favorieten mei!

Mei is alweer voorbij , en wat is deze maand snel gegaan! Desondanks heb ik toch weer enkele mooie producten om jullie te tonen voor deze beauty favorieten. Let's begin!

De eerste twee producten zaten in een setje en zijn dus sampletjes. Het gaat over twee productjes van Caudalie : De Eau Micellaire Démaquillant of in het engels : Make-up remover cleansing water , en het tweede is de Moisturizing Sorbet.
Nu, ik had , voor ik deze producten gebruikte, ineens erg last van puistjes en oneffenheden op mijn voorhoofd, en ik wist niet echt door welk product het kwam. Toen ik deze producten uitteste, merkte ik na enkele dagen al een groot verschil : mijn huid was rustiger en de oneffenheden en puistjes verminderden sterk. Super dus!

Aangezien ik hier nog een review ga over schrijven, ga ik een niet te uitgebreide uitleg geven, maar ik wil jullie toch een korte samenvatting geven .
De Make-up remover cleansing water kan je eigenlijk zien als een cleanser en tonic ineen. Hij reinigt supergoed , ik reinig gewoon door 2 keer een drupje op mijn wattenschijfje te doen en in draaiende bewegingen over mijn huid te gaan, en met die 2 drupjes kom je toe voor je hele gezicht. Het heeft een zeer aangename , frisse geur en krijgt moeiteloos al het vuil en de make-up van je gezicht.
De volgende stap is het aanbrengen van de Moisturizing sorbet. Dit is eigenlijk een interessant product, en dan vooral wat de textuur betreft : het ziet er ook uit als sorbet wanneer je het uit de flacon duwt. Het heeft een zeer lichte structuur en wat ik het beste eraan vind , is dat hij enorm verfrissend aanvoelt. Ik kijk eigenlijk al uit naar het moment dat ik dit product kan aanbrengen.
Dit zijn samples, maar ze bevallen me zo goed , dat ik ze waarschijnlijk full size ga aankopen.
( ze zijn te verkrijgen bij de apotheker).


Het volgende product is de Mac Ravishing lipstick. Als de lente niet naar mij komt, ga ik wel naar de lente, en daar is deze lipstick ideaal voor. Het is een koraal - oranje kleur, goed gepigmenteerd, lekker zacht (het is een cremesheen finish) en blijft een 3, 4 uur op de lippen zitten (zonder eten en drinken). Deze heeft geen shimmers, maar is ook niet volledig mat, hij heeft een heel mooie glans.
Ravishing gecombineerd met een neutrale ooglook , geeft een heel mooi effect en ideaal voor deze seizoenen.
Met flits

zonder flits
Nog een Mac product dat ik de laatste maand veel heb gebruikt , om niet te zeggen bijna alle dagen, is mijn oogschaduw in de kleur Brulé. Deze heeft een satin finish, maar is vrijwel volledig mat. Hij is net iets lichter dan mijn huidskleur , en daarom gebruik ik heb graag over het bewegend ooglid, om dat er wat meer te laten uitspringen. Hij is super voor een matte , neutrale look te maken, die mooi subtiel is. En zoals je kan zien : I hit pan! Wilt dus zeker zeggen dat ik deze oogschaduw heel fijn vind.


Volgende product is de Maybelline The Rocket volume express mascara. OMG , ik hou van deze mascara. Ik dacht dat het niet beter kon worden dan met de Falsies mascara, maar ja hoor, deze vind ik nog fijner. Met een kleine hoeveelheid krijg je supermooie, volumineuze wimpers. Hij is ook lekker zwart en klontert niet. I like it!De Buffing brush van Realtechniques kan ik niet meer wegdenken uit mijn collectie. Wanneer ik vloeibare foundation of bb- cream gebruik , grijp ik altijd naar deze kwast. Hij heeft bijna een airbrush finish en zorgt ervoor dat je foundation mooi dekt. Hij is superzacht en ook heel goed van kwaliteit.Aansluitend bij de kwast, heb ik de laatste tijd veel gegrepen naar de Bourjois Healthy Mix serum foundation. Hierover heb ik al eens gesproken in een vorig artikel. Deze bevat allerlei vitamines. Hij heeft een dewy finish en ziet er heel natuurlijk uit. Het lijkt totaal niet alsof je een hele laag foundation hebt aangebracht, en in combinatie met mijn Realtechniques buffing brush is dit een winning goal.

Zo , dit waren mijn favorieten van deze maand. Als jij een product heel fijn vind op het moment of veel hebt gebruikt afgelopen maand, laat het dan zeker achter bij de reacties!
Tot de volgende! xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

2 reacties

 1. Leuk artikel! Mag ik vragen van waar je dat kastje hebt? (achtergrond van de foto's) Het lijkt me heel handig voor make-up.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het komt eigenlijk van een doe-het-zelf zaak, naar uk denk dat je bijvoorbeeld in Ikea wel iets gelijkaardig kan vinden :)

   Verwijderen