Hero or zero : Rimmel Salon Pro (met Lycra) nagellak!

Vandaag ga ik het hebben over een nieuw product, althans voor mij , ik had het nog nooit gezien bij het Kruidvat : De Rimmel salon pro (met lycra) nagellak!
Wil je weten wat ik over deze nagellak vind? Lees dan snel even verder!


Deze collectie is  , zoals je kan zien op het flesje, mede gecreëerd door Kate Moss. Zij bracht reeds samen met Rimmel een collectie lipsticks uit , die trouwens nog steeds verkrijgbaar zijn.
In de collectie heb je 10 kleuren. Ik koos voor de kleur 703 : Rock 'n roll, want geef toe, met een mooie rode nagellak kan je nooit verkeerd doen. Deze kleur heeft geen shimmers.

Verwachtingen :

Mijn verwachtingen van deze nagellak waren op voorhand zeer hoog. Als je mijn blog al eens bezocht heb , dan weet je waarschijnlijk dat ik de Rimmel 60 seconds nagellak heel fijn vind.
De kleurvariatie vind ik heel geslaagd , het zijn allemaal kleuren die in de mode zijn ( er zat een fijne mintgroene kleur bij) , of die gewoon heel draagbaar zijn, zoals Rock 'n Roll.
Op de verpakking stond er dat hij 10 dagen chip-vrij blijft , dus dat verwachtte ik er zeker van , en dat hij een gelnagel finish zou geven. Hier was ik eigenlijk nog het meest benieuwd naar , aangezien je geen toestelletje gebruikt waar je normaal je nagels onder steekt om de gellak zogezegd te laten drogen. Deze breng je dus gewoon aan als een normale nagellak , en doet er ook later niets speciaal mee.

De resultaten / opmerkingen :

Zoals altijd begin ik toch met een base coat ( ik gebruik de Essie all in one base), om er zeker van te zijn dat de rode kleur mijn nagels niet staint.
Eigenlijk was deze nagellak zo goed als volledig gepigmenteerd met slechts 1 laagje, daar stond ik echt van te kijken, er zijn weinig lakjes die dat doen. Maar om toch volledig zeker te zijn, bracht ik nog een tweede laagje aan.

Na 1 laagje

het resultaat na twee laagjes : met flits

het resultaat na 2 laagjes, zonder flits


Het resultaat vond ik echt super : een mooie gepigmenteerde kleur , net de kleur rode nagellak die ik het liefste heb , en een superglanzend effect ( vandaar dat ze zeggen dat deze lak een gelnagel finish heeft).
Natuurlijk, zoals je waarschijnlijk al kon raden , 10 dagen chipvrij blijft deze niet. Je moet er rekening mee houden dat ik wel de vaat gedaan heb en dergelijke , en daardoor je nagellak iets minder lang blijft zitten, maar toch , de volledige 10 dagen chipvrij blijven lijkt me zeer sterk.
Hoe dan ook , zelfs na 5 dagen zijn er heeeel kleine stukjes nagellak weg aan de tip van mijn nagel, maar veel beschadiging is nog niet te zien. Ik zou dus wel durven besluiten dat deze nagellak langer blijft zitten dan de doorsnee nagellak.

Wat besluiten we hieruit?
  • Een mooie, gepigmenteerde , long-lasting nagellak.
  • Leuke kleurtjes om uit te kiezen.
  • Superglanzend
  • Het kwastje is vrij breed , wat het heel makkelijk maakt en snel om je volledige nagel te bedekken. Dit vind ik ook een absoluut pluspunt!
Zo, dit was mijn mening over de Rimmel Salon Pro nagellak , ik hoop dat jullie het fijn vonden!
Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin' , een link vind je rechts op mijn startpagina.
Laat zeker een reactie achter, dat vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

1 reacties