Handige beautytips het jaar door!

Vandaag deel ik enkele leuke en handige make-up tips met jullie die je het hele jaar door kan gebruiken of in een specifiek seizoen. Volg je even mee?

Ik nummer ze gelijk even op , dat leest wat makkelijker :

  1. Ook al heb je een vettige huid, gebruik toch een goede moisturizer!
  2. Kies een foundation kleur die matcht met je eigen kleur. Niets ziet er zo raar en onnatuurlijk uit als een veel te donkere foundation , hierdoor krijg je een lijn, waardoor alles nog meer opvalt. Als je er meer gebruind wil uitzien, gebruik dan een spray tan eerst en dan een donkerde foundation, vergeet dan zeker niet je nek , décolleté en zo mee te nemen.
  3. Breng een primer aan tussen je moisturizer en je foundation als je last hebt van een vettige huid. Dit doet je foundation er langer opzitten en er mooier uitzien doorheen de dag.
  4. Breng eerst foundation aan en dan concealer. Wanneer je eerst concealer zou aanbrengen, zie je de meeste oneffenheden en heb je de neiging om alles te bedekken met concealer. Je brengt beter eerst je foundation aan en kijkt wat er al bedekt is, zo gebruik je ineens nog een stuk minder product ook. Gebruik de concealer daarna nog voor wat oneffenheden die de foundation niet dekte.
  5. Gebruik in de zomer een goeie zonnecrème met hoge SPF, onze huid is ons rijk, en dat willen we graag zo houden! Vergeet echter ook je lippen niet te beschermen, want ook die verbranden. Gebruik een lippenbalsem met een SPF.
  6. Wanneer je op de foto gaat is het beter om geen foundation te gebruiken met een SPF in. Door de bestanddelen , wordt de flits teruggekaatst en heb je een wit gezicht op de foto met een donkerder lichaam eronder. Het is dus beter om geen SPF in je foundation te hebben op die moment.
  7. Eyeliner in je waterlijn : en dan voornamelijk zwarte eyeliner : wanneer je grote ogen heb kan je dit best handelen , maar wanneer je smallere, kleinere ogen hebt is het beter dit niet te doen. Door de donkerdere kleur op je waterlijn tonen je ogen automatisch kleiner.
  8. Wanneer je last hebt van vettigere oogleden , en je merkt dat je oogschaduw creast doorheen de dag, geldt hetzelfde principe als bij je gezicht : gebruik een oogschaduwprimer / basis.
Dit waren mijn tips voor vandaag. Heb je zelf nog enkele handige tips, waarvan je zegt , "Hé, die wil ik wel delen." , laat ze dan gerust hieronder achter!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter , die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

2 reacties