Persbericht : Kneipp introduceert Nature Kids!

"Een feest voor kleine helden en een bewuste keuze voor moeders."
Ben jij ook fan van de producten van Kneipp en heb je thuis enkele kleine ukkies rondlopen? Dan is deze nieuwe collectie van Kneipp misschien iets voor jou!
Deze collectie bevat 6 vrolijke bad - en doucheproducten voor peuters en kleuters.
Ontdek je mee wat voor fijns deze collectie bevat? Lees dan even verder!Droomreis badschuim :

Dit badschuim bevat lavendel en teunisbloem. Ze zorgen voor een milde reiniging en zachte verzorging, ontspant lekker om te slapen, en brengt je naar dromenland. Deze flacon bevat 250 ml.Toverkracht badzout :

Het toverkracht badzout komt in twee kleuren. De kleinsten kunnen ermee mixen als echte tovenaars en feëen. Als ze goed mixen verkleurt het water naar magisch groen! Elke flacon bevat 60 gram badzout.


Badolie

Deze badolie bevat tijm en munt. Deze kruiden zorgen ervoor dat je vrijer kan ademen bij verstopte neuzen en is een feest in bad! Deze flacon bevat 100 ml.Drakenshampoo en douchegel :

Dit is een 2 in 1 shampoo en douchegel. Deze geeft een milde reiniging en zachte verzorging voor stoere helden. Deze is makkelijk doorkambaar en bevat drakenfruit en toverhazelaar...! Deze flacon bevat 200 ml.Toverdouche :

Speciaal voor de kleine prinsesjes heeft deze een lekkere aardbeiengeur . Geeft een milde reiniging en tevens zachte verzorging , en bevat aardbeien en amandel. De flacon bevat 200 ml.Tovershampoo :
Aansluitend bij de toverdouche hoort een tovershampoo, tevens met dezelfde aardbeiengeur. Deze is makkelijk doorkambaar en bevat ook aardbeien en amandelen. Ook deze flacon bevat 200 ml.Een prijslijstje !
 • droomreis badschuim : €4.99
 • toverkracht badzout : €1.59 per sachet
 • badolie : €8.99
 • drakenshampoo en douchegel : €4.99 
 • toverdouche : €4.99
 • tovershampoo : €4.99
Wat extra informatie :

 • Drakenfruit : heel gezond om te eten, en verwerkt in badproducten is deze vrucht heel hydraterend en verzachtend.
 • Aardbeiensap kalmeert de huid en ruikt natuurlijk lekker zoet!
 • Toverhazelaar : deze bloeit in de winter en kan tegelijk vruchten bloemen en vruchten produceren. Magisch, niet? Het extract van deze vrucht is rijk aan tannines (hamamelitanine), etherische oliën, organische zuren en flavonoïden. Hierdoor werkt het intensief verzorgend en extra beschermend voor de huid. Bovendien staat toverhazelaar bekend om zijn huidverdraagzaamheid. Perfect dus voor de kwetsbare kinderhuid. !
 • Al deze producten zijn natuurlijk!
 • Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar!
Deze collectie is momenteel al verkrijgbaar bij de drogist!

Kijken jouw ukkies ook uit naar deze collectie?
Tot de volgende! xx Fien
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994

Share:

0 reacties