Persbericht : Catrice "Glamazona"

Catrice komt deze zomer weer eens uit met een nieuwe collectie om naar uit te kijken , genaamd "Glamazona". Deze is geïnspireerd op het regenwoud. Elk product heeft er een leuk design bijgedragen dat een extra geeft aan het product. Kijk je even mee naar wat deze collectie is petto heeft?

Beginnen doen we met de oogschaduws die uitkomen : Absolute Eye Colour.
Deze oogschaduws hebben een passende verpakking gekregen bij de collectie. Om mee te gaan met de beschrijving van de collectie , zijn er felle kleurtjes uitgebracht, zodat je kan uitpakken met je look tijdens de zomer. Deze oogschaduws hebben de bedoeling om lang te houden en goed gepigmenteerd te zijn. Laten we even kijken naar de kleuren : er zijn twee heldere en twee metallic tinten.

I Got The Flower

Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum


Jungle Treasure

cARMOURflage.

Dan hebben we de nieuwe lipproducten : Lip Colour Pen.
Dit zijn van die grote lippotloden met de consistentie van een lipstick. Deze geven een nauwkeurige applicatie glans zonder de lippen uit te drogen. Hier krijgen we 2 kleuren van in de winkelrekken :


Lip Colour Pen : I'm A Survivor

Lip Colour Pen : I Got The Flower

 

Liquid Gold topper.
Deze topper doet denken aan vloeibaar goud en is een ware bron van inspiratie voor de Amazone make-uplook. De sneldrogende structuur kan over de oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. De op water gebaseerde vloeistof heeft een hoge pigmentatie en intensiveert elke look.

Jungle Treasure.
 

Defining Blush.

Ook komt Catrice uit met 2 nieuwe blushkleurtjes. Dit ultrafijne poederrouge heeft een reliëf en biedt de wangen een frisse uitstraling , mede door de fellere kleurtjes. Het reliëf blijft er dus wel even instaan en is een mooi extraatje voor de look van dit product.

I'm A Survivor.

I Got The Flower!
Ultimate Nail Lacquer

Enkele leuke nagellakjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Bij deze collectie komen 3 nieuwe kleurtjes uit.

Dirty Liana.

I Got The Flower
Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum.


I'm A Survivor.


 
Crocodile cracker.

Dundee manicure. Geef je nagels een spannende look met de Crocodile Cracker. Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden croco look achter op je nagels. Deze lak geeft het beste resultaat wanneer het over gekleurde nagellak wordt aangebracht. Hier hebben we 1 kleurtje in :

cARMOURflage
Een prijzenlijstje :


  • Absolute eye colour : €2,89
  • Lip colour pen : €4,99
  • Liquid gold topper : €3,99
  • Defining blush : €3,99
  • Ultimate nail lacquer : €2,99
  • Crocodile cracker : €2,99

Deze collectie zal in België beschikbaar zijn in het Kruidvat , in Nederland in het Kruidvat & Trekpleister in juli en augustus 2013.


Zo, dit was het alweer voor vandaag. Ik ben vooral zeer benieuwd naar de Lip Colour Pen en naar de Crocodile Cracker. Wat zijn jouw musthave productjes uit deze collectie?

Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin'.
Twitter : @Fientje__

Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

0 reacties