Sleek Blush By 3: Californ.I.A!

Cream blushes, ze zitten elke zomer in mijn make-up routine. Ze geven een dewy finish en zien er heel natuurlijk uit. Sleek is ondertussen 1 van mijn favoriete merken geworden, zeker hun blushes zijn de moeite waard! Onlangs kreeg ik de Blush By 3 in Californ.I.A. binnen. Laat ons er even in detail naar kijken!review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A
review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A

review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A

Toen ik dit product bestelde, dacht ik dat het poederblushes waren. Niets was minder waar toen ik het doosje opendeed: 3 prachtige cream blushes lagen te lachen naar mij. Eigenlijk was ik hier énorm blij om, want ik ben een hele grote fan van cream blushes.

Het doosje ziet er heel sleek uit, altijd een pluspunt bij Sleek vind ik: een mooie, matte, zwarte verpakking. Op de achterkant vind je de 3 namen van de blushes die je in dit doosje kan vinden: Newport Peach (koraal-roos), The Surf (lichte, peachy kleur) en OC (een donkerdere roze kleur).

review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A

review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A

De textuur van deze blushes is heel aangenaam: ze zijn lekker zacht en zijn een droom om uit te blenden. Eens op je huid lijken de eerste en laatste kleur vrij goed op elkaar, de laatste kleur is net een tikkeltje warmer van ondertoon.

Je kan deze blushes zowel aanbrengen met je vingers als met een stippling brush.

review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A


review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A

De swatches: ik wou eigenlijk ook full face foto's maken, maar aangezien de eerste en laatste kleur goed op elkaar lijken en de lichte peachy kleur net wat te licht is voor mijn huid, is dat er niet van gekomen. Hier zie je wel de kleurtjes op mijn hand:

review ervaring sleek blush by 3 Californ.I.A swatches

Van links naar rechts: Newport Beach, The Surf en OC. 

Newport Beach: een koraal roze kleur met zilveren shimmers (zie je bijna niet op het gezicht)
The Surf: een lichte, peachy kleur met zilveren shimmers
OC: een oudroze kleur zonder shimmers. 

Ik ben echt héél enthousiast over deze blushes. Ze hebben precies de consistentie die ik het liefste heb: ze blenden mooi, zijn iets "natter" van textuur én ze zijn mooi gepigmenteerd! Dit is het ideale palletje om mee te nemen in je make-up bag: 3 verschillende blushes en ze nemen vrij weinig plaats in. 

Deze beauty kan je op heel wat webshops scoren, voor de prijs van €12,95. Je krijgt 20 (!!) gram in dit doosje, zeker een mooie hoeveelheid! 

Wat vind jij van deze schoonheid? 

Share:

7 reacties