Hot or not : Mac Feline kohl power eye pencil

Vandaag ga ik het hebben over 1 van de meest talked about producten van Mac : de Feline kohl power eye pencil. Naar verluid hét zwartste oogpotlood. Dat moest ik natuurlijk eens testen, en hier volgt mijn mening voor jullie! Lees dus snel even verder.
Pigmentatie
Op de eerste foto zie je een swatch : bij deze heb ik slechts 1 lijntje getrokken en er niet meer overheen geweest met een tweede laagje. Zoals je kan zien , is het vrij goed gepigmenteerd, maar het zou nog iets beter. Dan zie je ook op de tweede foto dat het met een tweede laagje veel gepigmenteerder is.
Maar dan kwam ik even deze nogal "onthutsende" swatch tegen : ik nam mijn Maybelline Master drama kohl liner, en zette een lijntje naast mijn mac feline oogpotlood.
Ahum, de foto spreekt voor zichzelf : het oogpotlood van Maybelline is in 1 laagje twee keer zo gepigmenteerd dan dat van Mac in 2 laagjes.
De pigmentatie is dus goed, maar het kan duidelijk beter.

1 laagje

2 laagjes


onder : 2 laagjes van de Mac Feline
boven : 1 laagje van de Maybelline masster drama

De textuur
Dit oogpotlood heeft een heel zachte textuur, boterachtig. Voordeel is dat je het makkelijk kan gebruiken om een lijntje te zetten boven je bovenste wimpers. Nadeel is dat wanneer ik het op mijn waterlijn gebruik, het niet fantastisch lang blijft zitten. Tegen de helft van de dag is het meeste product al verdwenen en is het onder mijn wimpers beland. Niet echt een fantastisch zicht dus.
Dat probleem heb ik met die van Maybelline ook wel, maar net iets minder.

Besluit
Ik vind dit wel een goed product, maar zoals je op de swatches kan zien , kan de pigmentatie echt nog beter. Jammer genoeg moet ik dit bestempelen als een not. Het is net iets te prijzig voor het resultaat , als je weet dat je voor een lagere prijs iets gelijkaardig of beter kan vinden.

Zo, dit was het alweer voor vandaag!
Tot de volgende! xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello everyone, today I'm talking about the Mac Feline kohl power eye pencil, it's supposed to be the most pigmented black pencil of all time, if you hear some people talk about it. I put this to the test. This pencil is pigmented, but if you compare it with the Maybelline master drama kohl liner, the Maybelline one is a lot more pigmented as you can see on the last photo. Also, when I wear this pencil the whole day, most of the product ends under my lashline instead of on my waterline.
Since this article is called "hero or zero", I have to say this is a zero, a not. Just because there are better choices on the market for less money , and it isn't really worth the hype if you ask me.
See you next time!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op twitter  : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994

Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

2 reacties

 1. Leuke review, maar in je engels stukje zeg je dat het een hero is, en in je nederlands stukje vind je het een not? Ik denk dat dat een zero moet zijn.
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps! Bedankt om het even op te merken, het moet inderdaad een not zijn :) x

   Verwijderen