Review : Sleek Face contour kit!

Vandaag toon ik jullie nog zo'n fantastisch product van Sleek Cosmetics : de Face contour kit.

Deze kit is beschikbaar voor verschillende huidskleuren gaande van licht naar donker. Zo is jou contourkleur en highlighter aangepast aan jouw huidskleur. Is je contourkleur te donker, ziet het er te oranje uit, is je highlighter te licht, kan hij wat grijs uitvallen. Een goeie kleur voor jou huidskleur is dus echt nodig. Ik gebruik de kit "light".
Zoals je al kon opmaken, bestaat deze kit dus uit een contour kleur en een highlighter. De contourkleur is zeker niet oranje, wat al heel positief is, en mooi gepigmenteerd. De highlighter is een ivoor - roze kleur met shimmers is. Deze geeft een supermooie glans, zonder dat het lijkt alsof je huid er vettig uitziet , een heel gezonde glow dus!

Zoals de blushes van sleek, komt deze contour kit ook met een spiegel.
Ik gebruik de Realtechniques contour brush om zowel de contour als de highlighter aan te brengen. Indien je merkt dat je de contour te hard hebt gedaan, neem dan even je foundationkwast om te kleur wat te verminderen en te blenden.

Deze heb ik jullie al laten zien in mijn shoplog van de TMUS , en is daar dan ook verkrijgbaar.

Ik zou dit product zeker aan iedereen aanraden : het is goed betaalbaar, goede kwaliteit en aangepast aan jouw huidskleur + een mooie, grote spiegel!

Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties