Skincare shoplog!

Vandaag een skincare shoplog voor jullie! Onlangs probeerde ik enkele kleine samples uit van Caudalie en Nuxe , enkele van hen zijn me zo goed bevallen dat ik ze full size heb aangekocht.

Als eerste kocht ik de Nuxe Crème Prodigieuse. Dit is een dikke, heel voedende dagcrème, ik gebruik hem eigenlijk als een nachtcrème, zodat hij mijn huid extra kan voeden 's nachts. Overdag gebruik ik een lichtere dagcrème, zodat mijn huid niet te vettig wordt tijdens de dag.
Deze verpakking bevat 40 ml, waar je toch al een hele tijd mee doet. Doordat hij zo rijk is van textuur , heb je niet veel nodig per gebruik. Omdat de warmere maanden komen , koos ik ook de versie voor normale tot vette huid, omdat mijn huidtype toch wel erg verandert in de warmere maanden.

Als tweede kocht ik de Nuxe Eau Démaquillante, zoals de naam het al zegt, een reinigingswater. Het leuke aan dit product is , is dat je het kan gebruiken als cleanser en tonic in 1. Deze is voor een gevoelige huid. Het reinigt je huid moeiteloos , mascara en vloeibare eyeliner zijn ook geen probleem. Het droogt je huid ook totaal niet uit, wat ik wel had bij mijn Nivea tonic. Een echt specifieke geur hebben de producten van Nuxe niet. Op de verpakking staat : Met rozenblaadjes, maar daar merk je niet echt iets van. In deze verpakking zit 200ml , en geloof me , dat is een flaconnetje voor enkele maanden!Nog zo'n topproduct dat het heeft gemaakt tot mijn dagelijkse routine is de Caudalie Vinosource Hydraterende Sorbetcrème. Vanwaar de naam sorbet? Wanneer je het product uit het tubetje duwt, ziet het er ook net uit als een sorbet. Hij voelt zeer luchtig aan en hydrateert héél goed , zonder je huid vet te maken. Ik ben echt ondersteboven van dit product , en kijk er naar uit telkens ik aan mijn dagelijkse routine begin. Ook dit product is voor een gevoelige huid, ik heb namelijk nogal snel last van een prikkende huid bij sommige producten. En ook deze verpakking bevat 40 ml.

Het laatste product is niet echt een skincare product, maar het doet je huid wel deugd : een lekkere douchegel van Roget & Gallet. Dat kan niet mislopen, deze heeft een heerlijke citrusgeur en ruikt dus lekker fris. Hij maakt je huid zacht , en de geur blijft ook echt hangen. Hij bevat geen zeep , wat voor mensen met irritatie van de huid ( ik heb in de zomer bijvoorbeeld last van wat ecxeem op de armen) ook nog een extra'tje is. En geef toe, de verpakking alleen al ziet er supermooi uit!Deze tube bevat 200ml.


Van deze producten komt er zeker nog een review online!Zo, dit was het alweer eens jongens, bedankt voor het lezen .
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties