Leer me wat kennen!

Hallo iedereen! Vandaag stel ik me graag iets uitgebreider aan jullie voor.
De laatste tijd krijg ik meer bezoekers op mijn blog, waar ik jullie eerst en vooral wil voor bedanken.
Daarom dacht ik dat het fijn zou zijn om iets meer over mezelf te vertellen!
Hier gaan we :

 • Fien , maar eigenlijk is mijn echte naam Fientje!
 • 18 jaar voor het moment, in augustus word ik er 19.
 • Student handelswetenschappen
 • Eigenaar van een superlieve hond, mijn steun en toeverlaat (vooral tijdens de voorbij examens)!
 • Iemand die nood heeft aan vrienden rond zich heen en leuke momenten.
 • De make-up en fashion "verslaving" is ongeveer een 3- tal jaar geleden begonnen. Eerst op kleine schaal door filmpjes te bekijken op Youtube. Later ging ik meer blogs lezen en begon ook zelf met make-up , nagellak... te experimenteren. Dat alles heeft geleid tot waar ik nu ben : My Beauty and Fashion Corner bestaat in augustus een jaar , en daar ben ik toch fier op. Deze blog is iets waar ik mijn inspiratie de vrije loop kan laten , en waar ik kan bezig zijn met de dingen die mij interesseren.
 • Eerst dacht ik : "meeeh , Twitter , dat is toch zo mijn ding niet". Ja hoor, tot ik er helemaal fan van werd en de mogelijkheden ervan begon in te zien. Nu kan je me volgen op @Fientje__ , waar ik jullie tevens op de hoogte hou van nieuwe artikels en eventuele winacties.

Heel beknopt eigenlijk, maar toch geeft dit jullie wat meer informatie over mij! Wat ik nu van plan ben is om om de zoveel tijd een persoonlijke update te doen, waar ik met jullie deel waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben geweest en dergelijke. Zo geef ik toch een iets persoonlijker gevoel aan deze blog, wat na bijna 1 jaar misschien wel een beetje tijd wordt.

Ik zie jullie allemaal snel weer en bedank jullie nog maal voor het bezoeken van mijn blog!
Tot de volgende, xx Fien(tje)!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

3 reacties

 1. Leuk artikel! Zou ik mogen weten uit welke regio jij bent? Ik ben ook een Belgische blogger :)
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen