Essence trend edition : Me & my icecream.

Essence nodigt je uit voor een pitstop bij de ijscowagen.

Verrukkelijke sorbetkleuren en te gekke producten om voor te smelten: gemarmerde oogschaduwen in zachte kleurnuances, drie lip balms met kleurtwist, een crème blush, shimmer pearls en nagellak in prachtige pastelkleuren. Highlight van deze trend edition zijn de nagelstickers die superlief 3D effect op je nagels toveren. En wanneer je handen een beetje plakkerig zijn door je ijsje, gebruik dan de hand wipes om ze weer schoon te krijgen!

Gelati, gelati met essence!

Baked eyeshadow

Dit zijn langhoudende, gemarmerde oogschaduws (ik veronderstel dat je van uitzicht wat kan denken aan de Mac mineralized eyeshadows). Tinten : karamel, abrikoos en mint hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmakeup-stijl met een subtiel glansje . Kleuren : 01 Cone head, 02 Icylicious, 03 Always on my mint.
Verwachte prijs : €2,89.


Lip balm


Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties. : lavendel - vanille, abrikoos- beige en roze- mint. De lippen worden verwend met een sheaboter en jojoba - olie en de aroma's laten een heerlijke geur achter. Kleuren : 01 Ice, ice baby, 02 Icylicious en 03 ben & cherries. Verwachte prijs : €1,99

Cream blush
Deze blush zou aanvoelen als een crème en poeder tegelijk. de intense abrikooskleur geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. 01 : Ice bomb
Verwachte rpijs : €2,89
Shimmer pearls
Deze zorgen voor een subtiele glans op het gelaat en voor het camoufleren van rode plekjes.
Prijs : €3,39


Nail polish
Essence komt ook uit met enkele pasteltinten roze, mint lavendel en abrikoos. Kleuren : 01 Ben en cherries, 02 Always on my mint, 03 Ice, ice baby en 04 Icylicious.
Prijs : €1,89Nail topping sticker
Deze innovatieve, zelfklevende stickers creëren een uniek en verrassend 3D effect op je nagels. Deze spikkeltjeslook is de ultieme nagelstijl - en niet alleen voor ijsfans!
01 Rainbow sprinkels.
€1,99

Hand wipes
Om zeker te zijn dat je handen altijd fris en schoon zijn na het genieten van een ijsje  , kan je deze handwipes gebruiken. Ze hebben een aardbeiengeur. 01 I scream ice cream.
€1,39

Alle foto's staan in de volgorde van de vermelde namen!


Deze collectie zal in augustus 2013 beschikbaar zijn in het Kruidvat in België en in Kruidvat & Trekpleister in Nederland.

Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!


Share:

2 reacties