Beauty wishlist #1

Je hebt altijd van die producten die je zo graag zou hebben , maar die nog even moeten wachten, of die je budget gewoon niet toe laten. Maar geef toe, het is toch leuk om eens te dromen, en daarom is hier vandaag mijn eerste beauty wishlist!

  • Sleek Make up blush in de kleur Rose Gold : dit is een product die ik wel zeker ga aankopen. Ik heb er al zoveel over gehoord  , en het lijkt me een superkleur voor in de zomer. Ik ben heel blij met de blush die ik onlangs heb gekocht ( Pixie Pink) en dus is er zeker opvolging!

  • Een YSL lipstick . De reden waarom deze op mijn wishlist staat , is 1 , natuurlijk omdat ik er veel goeds over gehoord heb, maar ook gewoon de verpakking, die is toch gewoonweg jummie?! Enkel spijtig van de hoge prijs....

  • Mac Face & Body foundation : deze foundation zou heel goed zijn om de dekking te kunnen opbouwen. Dat vind ik ideaal aan een foundation, want je huid gedraagt zich anders op verschillende dagen, dus heb je ook een verschillende dekking nodig. Ook heb ik gehoord dat dit 1 van de weinige foundations is van Mac waarvan men geen puistjes krijgt.

  • Dior highlighter : Rose Diamonds : Ooooh, dit is beauty in een compact. Dit ziet er zo mooi uit! Als je Tanya Burr kent en volgt op Youtube , dan heb je vast al iets gehoord over dit product. Ook telkens wanneer ze het in een video gebruikt, ziet het er supermooi uit en geeft het een heel mooie glow.

Zo , dit was mijn eerste wishlist , ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden.
Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen.

Share:

1 reacties