The Make Up Spot bestelling!

Onlangs bestelde ik enkele spulletjes van www.themakeupspot.nl.
Deze online beauty webshop biedt een ruime waaier aan leuke beauty merken : Sleek, Real Techniques, Wet 'n Wild, en ga zo maar door.
Wil je kennismaken met de spulletjes die ik heb ontvangen? Lees dan snel even verder.


Zoals je kan zien, kwam alles zeer mooi verpakt aan. Alles was verpakt in bubbelplastic , wat de producten extra beschermd. En het mooie roze pakje valt natuurlijk direct op!







Als eerste heb ik enkele kwasten besteld van het merk Zoeva. Dit merk verkoopt mooie en duurzame kwasten, maar aan een schappelijke prijs. Het ruime assortiment sprak me meteen aan, en dus bestelde ik er 3 : de 317 Wing Liner, de 228 Crease en de 106 powder kwast. Zoals je kan zien, zaten deze allemaal mooi verpakt in hun eigen zakje. Handig om enkele spulletjes snel mee te nemen of je kwasten in te bewaren als je dat wenst.

De 317 Wing liner kan je dus gebruik om gel eyeliner tegen je bovenste wimperrand te plaatsen, maar ik gebruik hem vooral om mijn wenkbrauwen bij te tekenen met een oogschaduw. Hij werkt heel precies en is een prima kwast voor zijn geld. Deze kostte €5,20. (Op de foto zie je dat ik hem per ongeluk 2 keer besteld heb, woops!)

De 228 Crease kwast is mijn favoriete aankoop van de drie. Dit is een heel zachte crease kwast, die toch het product geconcentreerd in je arcadeboog plaatst. Dit maakt het heel makkelijk om je crease te verfijnen en niet steeds de kleur direct weg te blenden. Deze kostte €5,80.

 Twee maal van boven naar onder : 106 poederkwast, de 317 wing liner
en de 226 crease kwast.


Als laatste heb ik ook nog de 106 powder kwast. En zoals je het aan de naam al hoort, is dit dus een poederkwast, bedoeld om je foundation te setten en alles in plaats te houden. Dit is een heel fijne, superzachte , grote poederkwast. De prijs : €9,50.

Vervolgens kocht ik deze Barry M nail art pen in een zwarte kleur. Deze ziet er eigenlijk wat uit als een balpen en ligt daarom goed in de hand. Hij maakt het makkelijker om leuke figuurtjes te kunnen tekenen voor jou favoriete nail art design. Deze was €5,95 en hebben ze ook nog in een zilver, witte en roze kleur geloof ik.



Ik had nu al zoveel gehoord over Sleek Cosmetics, en nu zag ik een mooie kans om daar ook  enkele producten van uit te proberen.
Als eerste kocht ik het oogschaduwpalet met de naam "Oh so special". Dit palet heeft zowel matte als shimmer kleuren, en I love it! De oogschaduws zijn heel mooi gepigmenteerd, en je kan met deze kleuren zowel neutrale looks als smokey eyes maken. Een echte aanrader!  Prijs : €9,25





Nog een beroemd product mag je wel zeggen, is de Sleek face contour kit, in de kleur Light. Deze kit bevat een contour kleur en een highlighter. Beide zijn zeer fijn : de highlighter geeft een mooie, subtiele glans en de contour kleur is gelukkig niet te oranje! Prijs : €8,25




Als laatste kocht ik ook nog de Sleek Blush in Pixie Pink. Dit is een felroze kleur zonder shimmers. Heel mooi , maar wees voorzichtig , deze blush is heel gepigmenteerd! Ik dop meestal mijn kwast even af op mijn hand en breng het dan maar aan, anders zie ik er sowieso als een clown uit. Maar als je deze blush met mate gebruikt, is hij echt prachtig! Prijs : €5,45



Ik heb dit pakje besteld op vrijdagmiddag, dinsdagmiddag werd het verstuurd en ik ontving het pakje al op woensdag! Over de leveringstijd ben ik dus ook zeer tevreden.

Zo, hopelijk vonden jullie deze shoplog een beetje fijn!
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

11 reacties

  1. Mooie dingen heb je gekocht, vooral de Sleek blush vind ik er erg mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Vind ik ook, draag hem bijna elke dag sinds ik hem gekocht heb!

      Verwijderen
  3. Mooie spulletjes heb je gekocht! Ik ben ook tevreden over de TMUS! Idd prima levertijd!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dingen heb je besteld! Ik wil er ook nog bestellen maar de kwast die ik wil is niet op voorraad jammer genoeg..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei, dat is wel jammer. Op Twitter kan je opvolgen wat ze allemaal terug in voorraad krijgen, en ik geloof dat er net enkele kwasten terug zijn binnengekomen.

      Verwijderen
    2. Hi Eline,

      De Zoeva kwasten die nu uitverkocht zijn verwachten we vrijdag, uiterlijk maandag, weer binnen te krijgen!

      Verwijderen