Nuxe : My beauty kit : Eau démaquillante micellaire, crème prodigieuse & bodycrème

Vandaag doe ik voor jullie een review van drie heel fijne producten van Nuxe, namelijk de Eau démaquillante , of cleanser - tonic, de Crème prodigieuse, een voedende dagcrème & de bodycrème.

 
 


Beginnen doen we met mijn favoriete product van dit setje : de Eau démaquillante.
Deze cleanser dient om je make-up eraf te halen , zowel voor je ogen als voor je gezicht. Eigenlijk kan je het beschouwen als een cleanser en tonic in 1 product , en zo ziet en werkt het ook : het heeft het uitzicht van een tonic met de werking van tonic & cleanser.
Dit is echt zo'n fijn product! Het ruikt lekker fris , en het fleurt je gezicht helemaal op. Tot voor enkele weken kreeg ik ineens enorm last van puistjes op mijn voorhoofd, en dat is zeker niet van mijn gewoonte. Aangezien ik de foundations die ik op dat moment gebruikte, al op vorige momenten had geprobeerd, kon het daar niet echt aan liggen, dus keerde ik mijn hele skin-care routine ondersteboven (hier komt later nog een overzichtje van in een apart artikel!).
Dit product haalt je make-up eraf in no time. Vloeibare eyeliner, mascara , gaat er allemaal zeer vlotjes af. Ik kan zeggen dat dit de beste cleanser & tonic is dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Het is ook het énige product dat ik gebruik om mijn make-up eraf te halen & het werkt supergoed. Mijn puistjes zijn zo goed als verdwenen en mijn huid wordt minder snel vettig in mijn T-zone.

Het volgende product is de Crème Prodigiese. Dit is een hele dikke, voedende dagcrème. Ik gebruik deze als nachtcrème , omdat hij superhydraterend is voor 's nachts , maar iets te dik om overdag onder mijn foundation/ bb cream te dragen. Wanneer ik 's morgens opsta voelt mijn huid superzacht aan.


Als laatste zit er in dit kitje ook nog de bodycrème. Hij is goed, maar niet superspeciaal. Hij is lekker voedend en rijk van textuur. Toppie!Zo, dit was hel alweer eens jongens! Tot de volgende ! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties