Hot or not : Bourjois Color Boost lipsticks.

Lipsticks die eruitzien als een doodgewone stift , bijna elk merk kwam met iets soortgelijks uit nadat Clinique met hun chubby stick op de markt kwam. Ook Bourjois sprong in de boot, en dit is het resultaat : de Color Boost lipsticks!

Deze producten zien eruit als potloden en werken op de lippen als lipsticks. Je hoeft ze niet te slijpen : onderaan kan je aan het zilverkleurige uiteinde draaien om meer product naar boven te krijgen. Dit vind ik een zeer positief iets, want je hebt ook gelijkaardige producten van andere merken die je wel nog moet slijpen, en omdat lipstick een zacht product is, is dat natuurlijk niet zo handig. Voor de verpakking dus een dikke 10/10.


Deze lipsticks zouden je lippen moeten hydrateren en 10 uur blijven zitten.
Naar mijn ervaring drogen ze je lippen zeker en vast niet uit. 10 uur blijven ze jammer genoeg niet zitten, althans niet met hun meest intensieve pigment. Je blijft wel altijd een vleugje kleur zien.
Ze zijn supergepigmenteerd , en je kan de kleur makkelijk opbouwen. Wil je liever een vleugje kleur op je lippen, ga er dan maar 1 over. Ga je voor een intensere look, dat is ook mogelijk!


Ik heb de kleuren Fuchsia Libre en Red Sunrise. Er is ook nog een oranje kleur (die ik waarschijnlijk nog ga halen), en een baby-roze kleur, maar die is iets te licht voor mij.Fuchsia Libre is een mooie hot pink kleur . Ideaal voor de zomer. De laatste tijd ben ik helemaal mee met de trend van de felle lippen, en deze lipstick sluit daar heel mooi bij aan. Het fleurt je look op in no-time en je kan de rest van je look heel simpel houden.
Red Sunrise is een appel-rode kleur en past eveneens mooi bij de tegenwoordige trends.
Beiden zijn in het begin heel glossy, naarmate je ze enkele uren draagt worden ze wat matter.
links  : Fuschia Libre, rechts : Red Sunrise

links : Fuchsia Libre, rechts : Red Sunrise


Het is een product waar je weinig moet bij nadenken : het zijn felle kleuren, maar een lipliner aanbrengen is niet nodig. Het ligt fijn in de handen , dus is in no-time aangebracht.
Ze zijn ook ideaal om mee te nemen voor onderweg.

Ik vind dit echt een heel mooi alternatief voor de Chubby sticks, en ze schelen de helft in prijs. Ik zou ze dus zeker aan iedereen aanraden.

VERRASSING! : Je kan de Red Sunrise Color Boost Lipstick winnen. Wat moet je hiervoor doen? Dat kan je lezen in volgende blogpost :

Veel succes allemaal!

Dit is dus zeker een hottie!

Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

4 reacties