Mijn favoriete webshops!

Hallo iedereen, vandaag ga ik jullie enkele van mijn favoriete webshops tonen. Dit bekleedt zowel fashion- webshops als voor beautyproducten. Laat ons snel van start gaan.

De eerste kennen jullie wellicht allemaal , mede dank zijn grappige reclamefilmpjes blijft deze webshop in ieders geheugen hangen : Zalandooooo!
Op deze webshop vind je kledij van de gewone merken , zoals Esprit, Vero Moda, Oasis , maar ook duurdere designermerken vind je er zeker op terug. Tevens biedt Zalando een grote keuze aan juwelen, accessoires, leuke spulletjes om je kamer in te richten, schoenen, sportbenodigdheden, maar ook beauty spullen. Jammer genoeg zijn de beautyspullen wel van de iets duurdere merken, dat vind ik wel een nadeel.

Mijn ervaring : goed! Anders zou ik ze ook niet bij mij favoriete webshops zetten. De grote voordelen zijn de gratis verzendkosten, de énorm grote keuze , en de vele uren kijkplezier. Bij de leveringstermijn heb ik wat gemengde gevoelens, ik heb bestellingen gehad waar ik maar 3 à 4 werkdagen op moest wachten, maar het heeft ook al 7 werkdagen geduurd, dus daar kan ik me niet helemaal over uitspreken.


De tweede is Cloud10beauty (.com). Dit is een Britse webshop als ik me niet vergis, met een groot aanbod aan allerlei fijne cosmeticamerken : Elizabeth Arden , Real techniques kwasten, Essie , Sleek , noem maar op! Wanneer je boven een bepaald bedrag gaat, krijg je gratis verzendkosten, en wat heel fijn is aan deze webshop, is dat ze via de nieuwsbrieven heel wat kortingscodes toesturen! Zo kan je wachten tot je favoriete product afgeprijsd is en dan je slag slaan. Laatst hadden ze een heel interessante korting op de Real techniques kwasten bijvoorbeeld.

De leveringstermijn is supersnel, ik had mijn pakje laatst op 3 werkdagen, en dat vind ik toch wel de moeite. Heel tevreden over deze webshop dus!De laatste voor vandaag is themakeupspot.nl . Deze heb ik nog maar net ontdekt , en ik ben er al helemaal weg van. Deze Nederlandse webshop heeft een mooi aanbod van merken , onder andere Real techniques, Sleek , Barry M, Wet 'n Wild, Sigma, en ga zo maar door. De leveringstermijn was super : op 3 werkdagen was het pakje hier! En nog iets wat ik echt kon appreciëren : alle productjes waren heel mooi en zorgvuldig verpakt , ze waren allemaal ingpakt met bubbelplastic, en er kon dus echt niets kapotgaan.


Zo, dit was het alweer. Indien je geïnteresseerd zijn in deze webshops, neem zeker een kijkje, ze zijn echt de moeite waard! Indien jij nog echte aanraders hebt , deel ze dan hieronder in de reacties!
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ter informatie : ik werd niet betaald om deze webshops in mijn artikel op te nemen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994

Laat zeker een reactie achter,die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

2 reacties

  1. themakeupspot is inderdaad heel fijn! een andere aanrader is: boohoo.com, een engelse webshop met kleding :)

    BeantwoordenVerwijderen