Review : Hema Brush cleanser

Ik ben waarschijnlijk de last person on earth om over dit artikel te schrijven. Maar ik kocht het onlangs maar, en wou het product voldoende tijd geven om er mijn mening over te vormen. Wil jij weten wat ik denk over de Hema Brush Cleanser? Lees dan snel even verder.
Waarvoor dient het?

De naam zegt het zelf een beetje. Met dit product kan je je kwasten een snelle wasbeurt geven. Heel handig als je een ooglook aan het maken bent, en dezelfde kwast meerdere keren wil gebruiken. Snel even met dit product schoonmaken en je kan weer verder. De kwasten drogen vlug na het gebruik van deze cleanser, dus je hoeft geen eeuwen te wachten voor je verder kan met je ooglook.
Let wel, dit product mag je niet zien als een diepe reiniger voor je kwasten. Ik raad steeds aan om regelmatig je kwasten te wassen met babyshampoo. En die hoeft helemaal niet van een merk of zo te zijn, ik gebruik de babyshampoo van de Albert Heijn en dat werkt heel goed.

Hoe gebruik je dit product?
Neem een kwast die je wil reinigen en giet er voorzichtig wat van het product op. Daarna neem je een tissue of een oude handdoek en ga je er met de kwast over tot er geen product meer vanaf komt. Zo is de kwast proper.

Zijn er vergelijkbare producten op de markt?

Ja hoor, verschillende merken zijn reeds uitgekomen met hun kwastenreiniger. Eén van de bekendste is die van Mac. Die heb ik aan een test onderworpen om hem te vergelijken met die van de Hema.
Dit zijn de resultaten :
  • Geur : De geur van de Hema Brush Cleanser is 100 keer beter dan die van Mac. Er zit een aangenaam, fruitig , fris geurtje aan , terwijl die van Mac een heel artificiële , bijna chemische geur heeft.
  • Goed in gebruik? Beide hebben hun nadelen. Zowel bij die van Mac als die van de Hema is er geen spraydopje aan bevestigd , wat ervoor zorgt dat je makkelijk morst. Bij Mac is de doorgang wel een stuk smaller. Daar kunnen beide merken dus wel aan werken.
  • Resultaten? Ze verwijderen beiden het "vuil" heel goed , de brush cleanser van de Hema doet dat misschien nog iets sneller.
  • Inhoud & Prijs : Hema : €4.50 - €5.00 voor 200 ml , Mac : €11.00 voor 233 ml. Ja , dit is heel duidelijk, de Hema brush cleanser scheelt de helft in prijs.
Besluit :

Ik moet zeggen, ik prefereer de Brush Cleanser van de Hema. Hij ruikt beter, verwijdert de make-up minstens even goed als die van MAC en scheelt de helft in prijs.
Een echte aanrader dus!

Zo, tis was het alweer! Tot de volgende .
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter :  @Fientje__
Youtube : Fieneken1994

Laat zeker een reactie achter , die vind ik altijd fijn om te lezen.
Doe mee aan de winactie, en maak kans op een Bourjois Color Boost lipstick! Alle info vind je hier :

Share:

3 reacties

  1. Ik wil deze ook nog een keer kopen, ik stel het altijd uit maar ik moet hem toch een keer gaan halen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook vind hem erg handig om erbij te hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen