Review : Zoeva kwasten!

Enkele weken geleden liet ik jullie mijn shoplog van TMUS zien. Daar zaten deze leuke kwasten ook bij : de Zoeva kwasten. Ik had er persoonlijk nog nooit van gehoord tot ik op de website aan het shoppen was. Wat me direct opviel, was dat ze een mooi design hadden, en ook van een mooie uitleg voorzien waren. Omdat ik mijn kwastencollectie wat aan het uitbreiden ben, leken deze kwasten een mooi aanvulling. Wil je verder weten wat ik van deze kwasten vind? Lees dan snel even verder!

Design :
Zoals je kan zien op de foto's, hebben deze kwasten een mooi, strak design. Ze zijn blinkend zwart , met een zilveren kapje bovenaan. Wanneer ze bij jou thuis aankomen , zit elke kwast in een apart hoesje , wat het er luxueus en mooi verzorgd laat uitzien. Ook zit er rond de borstelkant zelf nog een plasticje , zodat de kwast niet beschadigt raakt.

Gebruik :
De 317 winged liner kwast, kan je zowel gebruiken om eyeliner mee aan te brengen en je wenkbrauwen mee bij te tekenen.
Ik gebruik de kwast het meest voro mijn wenkbrauwen en om oogschaduw als liner te gebruiken aan de bovenste wimperrand. Door zijn smalle design werkt hij heel precies. Ook is dit borsteltje vrij stijf, waardoor je nog extra controle hebt. Deze kostte €5.20.De 228 Crease kwast, is 1 van de beste creasekwasten die ik al heb gebruikt. De haartjes zijn superzacht. Hij is iets smaller dan een blending kwast, waardoor hij ideaal is om je creasekleur heel zorgvuldig in je arcadeboog aan te brengen, gedaan dus met dat geknoei! Deze maakt het echt veel makkelijker om mijn ooglook 's morgens tot een goed einde te brengen. Deze kostte €5.80.
Als laatste : de 106 powder kwast. Jongens, deze is zo zacht! Hij is mooi groot, waardoor het afpoederen in een wip gebeurd is, ook deze is zeer goed van kwaliteit, en verliest , net als de andere kwasten , geen haartjes. Deze kostte €9.50.
Besluit :

Ik vind deze kwasten superfijn en zeker hun geld waard. Ik bezit enkele Mac kwasten, maar om heel eerlijk te zijn , vind ik de kwasten van Zoeva minstens even goed. Een extra pluspunt is natuurlijk dat ze heel schappelijk zijn van prijs, en dat je je kan uitrusten met een volledige kwastenset voor een goede prijs.
Ik raad ze dus heel zeker aan en zal er zelf nog bijbestellen!

Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter :  @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter , die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

4 reacties

  1. Ik heb zelf ook al een aantal zoeva kwasten besteld ben er erg blij mee! Die poeder kwast wil ik ook graag nog eens gaan bestellen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ok, ik wil die eyelinerkwast x

    BeantwoordenVerwijderen