OOTD : Aztec print pants!

Vandaag heb ik voor jullie een OOTD, dat was alweer even geleden! Als je in de kledingwinkels binnenstapt op dit moment , merk je zeker op dat broeken met een leuke print erop helemaal in de mode zijn. En ik ben natuurlijk ook helemaal verkocht! Kijk je even mee?

Laten we even overlopen wat ik allemaal draag op deze foto's :
  • wit topje is van Vila
  • Nagellak : Kiss on the chic van OPI
  • Ring : Victoria juwelen
  • De broek : Vero Moda
  • Ballerina's : Pronti
De broek is meer een jegging , hij is stretchy en sluit dus mooi aan. Ook heeft hij geen knop en rits , maar gewoon een rekker, wat deze broek nog comfortabeler maakt. Ik ben echt helemaal weg van deze print, je kan het combineren met iets simpels en toch zie je er lekker trendy uit!
Wat me wel opvalt is dat deze broek mijn benen iets korter doet lijken dan ze zijn, want met mijn 1m80 kan je je wel voorstellen dat mijn benen er normaal iets langer uitzien. Maar hé, daar gaan we niet over zeuren bij zo'n leuke broek met aztec print! Hij kostte 25.95€ , helemaal niet duur dus.

Zo, dit was mijn OOTD voor vandaag jongens! Bedankt voor het lezen.
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter :  @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties