Lente / zomer lipstick ! Mac Ravishing

Vandaag , een herondekte lipstick in mijn collectie : Mac Ravishing
Wanneer je denkt aan ideale kleurtjes voor de lente en zomer, dan denk je aan de fellere kleurtjes : een felle roze kleur , een fellere rode én natuurlijk een koraal kleurige lipstick. En dat laatste, dat is nu precies waar we het vandaag gaan over hebben : de koraal oranje lipstick van Mac in de kleur Ravishing.Ravishing is een cremesheen lipstick, die, zoals de naam al zegt , heel zacht is van textuur en je lippen niet uitdroogt. Het voordeel van de cremesheen formule is dat hij ook nog eens heel mooi gepigmenteerd is , en dat de kleur die je ziet in het tubetje, ook de kleur is die op je lippen zal verschijnen.


Ravishing is een matte kleur (hij heeft geen shimmers), maar met een mooie shine erbij, je lippen zien er dus niet uitgedroogd uit.
Wel raad ik aan, maar doet doe ik sowieso bij iedere lipstick, om je hebben heel goed te moisturizen en te exfoliëren als dat nodig is. Waarom? Door de matte kleur , worden de velletjes en scheurtjes in je lippen net iets duidelijker, en daarom wil je zeker bij een matte lipstick, dat je lippen er mooi verzorgd uitzien. Zoals je kan zien, is dat bij mij nog niet volledig opgelost , maar ik heb echt droge lippen, dus bij iemand anders gaat het misschien niet zo fel opvallen.

De lipstick komt net iets donkerder uit dan op de foto.


Deze lipstick blijft een drie - vier uur zitten op de lippen wanneer je niet eet. Na het eten of dergelijk moet je de lipstick wel even bijwerken, maar dat hindert totaal niet.
Zoals alle lipsticks van Mac, heeft ook deze een aangename vanille geur.

Ik heb deze lipstick al een poos, en het is altijd wat een haat - liefderelatie geweest. Het is een supermooie kleur, maar hij past het mooist als je iets bruiner bent vind ik zelf. Daarom is het dus zeker een ideaal kleurtje voor in de zomer en een echte aanrader!

Zo, dit was het alweer voor vandaag!
Wat is jouw favoriete lipstick voor deze zomer? Laat hem even achter bij de reacties!

Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello everybody, today I'm going to talk about the Mac lipstick in "Ravishing".
This colour is lovely for the summer. It's a nice corally - orange shade, but still very wearable.

This lipstick has a cremesheen finish, which means it's very soft on the lips, but stays a long time thanks to a very pigmented colour. I would recommend to apply a lipbalm underneath since this is a matt lipstick. It will look much nicer that way.
I also think this lipstick looks a bit better when you're having a tan, therefor , I only wear it in the warmer months.
So , if you're looking for a nice , bright , but wearable lipstick for spring & summer, maybe try this one out!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op twitter! @Fientje__
Yotube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties