Winactie : gesloten!

De kogel is door de kerk, het is eindelijk zover : mijn eerste winactie komt eraan!
Sinds kort krijg ik steeds meer volgers op twitter en steeds meer lezers op mijn blog. Om jullie te bedanken dacht ik dat het fijn zou zijn een winactie te houden . Hier komen de prijs en regels.

Terededeteee : de prijs! Je kan de Bourjois Color Boost lipstick winnen in de kleur Red Sunrise.
Op de foto's zie je mijn exemplaar , vanzelfsprekend komt de jouwe ongeopend aan. Deze zijn geloof ik nog maar net uitgekomen, maar ik ben er helemaal weg van. Mooie pigmentatie, ze blijven lang op je lippen zitten, comfortabel : een product dat ik dus zeker aan iemand van jullie wil geven.
Deze winactie wordt georganiseerd wanneer ik het totaal aantal volgers op Twitter bereik van 75. Ik zit nu aan 49, dus nog 26 volgers zijn nodig.

Wat moet je nu precies doen :
 • Volg me op twitter , mijn naam is @Fientje__ .
 • Dit is de tweet die jij moet zenden om te kunnen deelnemen. Ik maak kans op een Bourjois Color Boost lipstick bij @Fientje__ . Waag jij ook je kans?
 • Volg me op Bloglovin en like dit bericht!
 • Wat het allerbelangrijkste is : op dit artikel laat je hieronder een reactie achter waarbij je vermeld dat je meedoet aan de wedstrijd en dat je bovenstaande regeltjes hebt vervuld. De naam waarmee je de reactie achterlaat is ook de naam die ik zal gebruiken om jou uit te kiezen, hou daar dus rekening mee! Ook al volg je me op Twitter en like je het artikel op Bloglovin' , zolang je niet op dit artikel reageert, weet ik ook niet dat je deelneemt.
Hou dus zeker de blog in de gaten, zodat je kan zien wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. Ik stuur de winnaar vervolgens een mailtje en een tweet.
Indien je als winnaar uit de bus komt, stuur me dan een mailtje terug binnen de 2 dagen (vb : de winnaar is bekend op de 19e , dan verwacht ik ten laatste een mailtje terug op de 21ste).
 
Zo, dit waren alle regeltjes. Nu rest er me nog maar 1 ding te doen en dat is jullie allemaal heel veel succes wensen! Je mag 1 van mijn tweets over de winactie natuurlijk ook retweeten, dat zou heel fijn zijn!
 
Tot de volgende! xx Fien

Share:

6 reacties

 1. Leuke winactie! :)
  Ik doe mee, ik heb alles gedaan wat je kan doen (gevolgd op twitter + getweet, ik volgde je al op BL en ik heb het artikel geliked)
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Ik doe zeker mee en heb de regeltjes gevolgd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ik doe mee! Ik volg je op twitter, op Bloglovin, ben de 5e liker op Bloglovin en dit is de tweet: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/349157494184083456
  Mijn e-mail adres is: arianne731@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke winactie! Sinds ik die van Clinique heb gezien wou ik ze heel graag uitproberen alleen waren ze een beetje duur. Deze wil ik graag uitproberen en het is echt een leuke kleur ,dus ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb deze post geliked.
  Ik heb ook getweet en volg je nu op twitter: @LYGx_
  Email: lie-ying_wu@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee!! sepia@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen