A little update

Hallo iedereen! Groot nieuws!

Mijn blog bestaat inmiddels bijna een jaar, wat gaat dat snel zeg!
Ik besloot om een beetje uit te breiden en vanaf nu ben ik dus ook gastblogger op expressing-beauty.nl . Woehoew!
Op expressing-beauty zijn er verschillende gastbloggers, dus zeker een keertje het kijken waard.
Vanaf nu kan je daar dus ook enkele keren in de maand blogposts van mij lezen.
Deze zullen dezelfde onderwerpen hebben als deze blog, maar de artikels die ik daar schrijf zullen unieke artikels zijn. Wat bedoel ik met unieke artikels? Deze zullen dus niet op mybeautyandfashioncorner verschijnen, maar enkel op expressing-beauty.
Je kan inmiddels mijn introductie al lezen op de site .

Ook heb ik besloten om elke dag een artikel te proberen plaatsen op deze blog. Dat zal veel werk en inspiratie eisen, maar we gaan ervoor!Als je dus ideëen hebt, vragen om te beantwoorden, reviews die je wilt zien, hoe je kledingstukken moet combineren en ga zo maar door, laat die dan hieronder bij de reacties achter.

Via Twitter laat ik jullie nog steeds weten wanneer er nieuw leesvoer voor jullie beschikbaar is, dus zowel op expressing-beauty als op mijn eigen blog.

Tot de volgende!
xx Fientje
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994

Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd leuk om te lezen.

Share:

8 reacties